HTC U Ocean se va lansa mai curând decât ne așteptam

HTC U Ocean se va lansa mai curând decât ne așteptam

Majoritatea producătorilor apelează la teasere pentru anunțarea unui nou gadget, iar chinezi de la HTC tocmai au publicat unul pe Twitter pentru HTC U Ocean.

Până la finele acestui an, nu vom intra în pană de telefoane de top. Indiferent care sunt brandurile preferate sau criteriile de achiziție relevante pentru fiecare dintre noi, un număr important de producători din piață ne-au promis și ne-au oferit gadgeturi atractive. Pe 2017, până la această oră, lista îi include pe cei de la LG, Samsung, Huawei, Xiaomi și nu numai.

După lansarea HTC 10, care va intra în istorie ca fiind un alt eșec financiar al companiei, HTC se pare că-și va schimba politica de branding. Cel mai probabil, luna viitoare va fi dezvăluit un terminal intitulat HTC U Ocean, deși nu suntem convinși că aceasta va fi denumirea cu care va ajunge în magazine. Trecând însă peste numele mai mult sau mai puțin sugestiv, important este că sunt șanse foarte mari ca acesta să aibă incluse câteva atuuri prin care să se diferențieze de concurență.

Strânge pentru genialul U (Squeeze for the Brilliant U) este textul abstract al postării pe Twitter ce include imaginea de mai sus menită să anunțe data lansării noului telefon. În continuare nu știm cum se va numi sau care-i vor fi specificațiile, dar putem percepe referința din acele câteva cuvinte de mai sus ca o confirmare pentru includerea unui sistem inovativ de interacțiune. Practic, sunt șanse foarte mari ca în cazul HTC U să puteți apela diverse meniuri sau să activați anumite funcții doar prin strângerea aparatului în mână.

Noul smartphone HTC U Ocean va fi detaliat într-un cadru oficial pe 16 mai la ora locală 9:00. În privința specificațiilor tehnice, se vehiculează că va fi vorba de un smartphone cu un panou de 5,5 inci, 4 sau 6GB RAM și un spațiu de stocare intern de 64 sau 128GB, în funcție de buget. Aparent, nu avea o mufă de căști. Evenimentul va putea fi urmărit și live pe YouTube, nu doar de la fața locului, folosind această adresă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: