05 dec. 2017 | 07:46

House of Cards revine în 2018 fără Kevin Spacey

Filme & seriale online
House of Cards revine în 2018 fără Kevin Spacey

House of Cards este unul dintre cele mai apreciate seriale produse de Netflix și se pare că va reveni în 2018 pe serviciul de streaming printr-un ultim sezon.

În luna octombrie a acestui an, Netflix a anulat House of Cards. Informația a fost confirmată de oficialii gigantului la scurt timp după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey de agresiune sexuală în cadrul unui eveniment petrecut în urmă cu mai bine de trei decenii. A două zi după aflarea știrii, producția celui de-al șaselea sezon a fost întreruptă. Din câte se pare, până și pe platourile de filmare ale serialului au existat mai multe persoane care s-au simțit hărțuite de Spacey.

Primul pas a constat în eliminarea lui Kevin Spacey din House of Cards, atât din poziția de actor, cât și de producător executiv. Ulterior, printr-un comunicat de presă, ni s-a confirmat că serialul nu va mai reveni pe Netflix.

Acum, conform celor de la Variety, directorii Netflix au revenit asupra deciziei de anulare a House of Cards. Producția la ultimul sezon va reîncepe în prima parte a lui 2018. Cum era de așteptat, Kevin Spacey nu va mai face parte din distribuție. În schimb, povestea va fi construită în jurul președenției lui Claire Underwood, interpretată de Robin Wright. Sezonul șase al serialui, spre deosebire de toate celelalte va avea doar opt episoade, în loc de 10 sau 13.

Mai multe detalii pe marginea revenirii pe ecrane a House of Cards au fost oferite de către directorul de conținut al Netflix, Ted Sarandos. Conform spuselor sale, este foarte încântat de faptul că fanii vor putea totuși să vadă cum se va încheia povestea familiei Underwood la Casa Albă. Nu se știe încă în mod oficial ce se va întâmpla cu personajul lui Kevin Spacey, dar conform speculațiilor, acesta va deceda în primul episod din nou sezon.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele