House of Cards nu va mai exista cu Kevin Spacey, conform Netflix

House of Cards nu va mai exista cu Kevin Spacey, conform Netflix

După ce au apărut câteva voci conform cărora Kevin Spacey este responsabil de hărțuire sexuală, Netflix a confirmat că producția House of Cards a încetat.

La fel ca în cazul multor abonați la Netflix, House of Cards s-a numărat printre serialele mele preferate de pe platforma online de streaming. Din păcate, deși finalul sezonului cinci ne-a lăsat cu foarte multe întrebări, este puțin probabil să le mai aflăm vreodată răspunsul. Producția sezonului șase a fost întreruptă în urmă cu câteva zile, iar Kevin Spacey a fost concediat atât din rolul principal, cât și din poziția de producător executiv.

Totul a pornit de la declarațiile unui actor din Star Trek Discovery care a reiterat un eveniment de acum trei decenii. În contextul respectiv, Kevin Spacey se pare că l-ar fi agresat sexual pe tânărul în vârstă de 14 ani. Între timp, au mai apărut câteva voci care au confirmat dovezi ale unui comportament nepotrivit din partea actorului cu două premii Oscar.

Deși la această oră nu există un proces intentat împotriva lui Kevin Spacey, o mare parte dintre proiectele pe care actorul le avea pe listă au fost anulate. Oficialii Netflix au declarat foarte clar că nu vor fi implicați în nici un fel într-o producție House of Cards în care să joace Kevin Spacey. În același timp, filmul Gore, cu Kevin Spacey în rolul principal și produs de același actor în colaborare cu Netflix nu va fi difuzat niciodată, deși se afla în post-producție.

House of Cards, cu toate că este un serial deținut și difuzat de Netflix, partea de producție efectivă a sa a căzut încă de la primul sezon în sarcina companiei Media Rights Capital. După mediatizarea scandalului sexual, oficialii MRC au confirmat că orice colaborare cu Kevin Spacey a fost întreruptă. În ceea ce privește viitorul serialului, Netflix colaborează cu MRC pentru a găsi cea mai potrivită soluție.

Citește și: