Hotelul Star Wars va deveni realitate și va fi inspirat din Westworld

Hotelul Star Wars va deveni realitate și va fi inspirat din Westworld
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
07:55 17.07.2017

Cei de la Disney au confirmat că hotelul Star Wars va deveni realitate în curând la una dintre stațiunile Disneyland. Creația pare să fie inspirată din nivelul de imersiune în aventură pe care îl vedem în Westworld.

Din momentul achiziției de la George Lucas, compania Disney este deținătoare francizei Star Wars. Având în vedere că există deja câteva experiențe inspirate din Star Wars în parcurile de distracții Disneyland, mulți erau curioși dacă vom vedea un hotel. Confirmarea pe marginea acestui subiect a venit zilele trecute. În cadrul conferinței D23, cei de la Disney au confirmat că hotelul Star Wars nu este un mit. În schimb, acesta se va încadra în Walt Disney World și pare a fi un proiect incredibil de ambițios.

Star Wars Hotel

Cu un grad de imersiune în aventură desprins parcă din serialul Westworld al celor de la HBO, hotelul Star Wars va oferi experiențe unice. Nu contează de câte ori vei reuși să te cazezi acolo, fiecare minut petrecut în incinta sa te va pune în pielea unui caracter și te va forța să iei parte la o aventură.

Bob Chapek, directorul diviziei de stațiuni al Disney părea foarte încântat de proiect când a început să-l detalieze. După ce te-ai cazat la hotelul Star Wars, vei purta doar haine din respectivul univers și vei interacționa cu caracterele tale îndrăgite din film. Pe holul hotelului și în camere, toate ferestrele vor fi ecrane menite să te convingă de faptul că te afli în spațiu.

Noul hotel va face parte din secțiunea Galaxy`s Edge din viitorul Disney World, iar experiențele oferite par a fi uimitoare din foarte multe puncte de vedere. Din păcate, deși hotelul se va transforma într-o franciză portată în diferite colțuri ale lumii, inițial va fi disponibil doar în Orlando, Statele Unite. Vizavi de celălalt set de experiențe Star Wars menite pentru parcuri de distracții, acelea vor putea fi experimentate în 2019 la Disneyland în California și Disney World în Florida.

Star Wars Hotel

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: