Guess intră pe piața smartwatch-urilor premium

Guess intră pe piața smartwatch-urilor premium

Una dintre companiile populare din domeniul modei și-a anunțat intrarea în domeniul ceasurilor inteligente cu Guess Connect Android Wear.

După ce o serie importantă de branduri au anunțat smartwatch-uri de top cu prețuri foarte generoase, a venit rândul celor de la Guess să-și lanseze câteva ceasuri inteligente. Disponibile într-o varietate semnificativă de culori, brățări și materiale, acestea vin preinstalate cu cea mai recentă versiune de Android Wear și au toate șansele să fie un accesoriu atractiv pentru pasionații de fashion.

Anunțul celor de la Guess a venit cu câteva zile înainte de Baselworld 2017. În cadrul celui mai important târg internațional de ceasuri, sunt șanse foarte mari să vedem alte câteva lansării smart de la companii neașteptate. Lăsând la o parte modelel ce urmează să fie lansate în viitor, important este că noile creații ale Guess sunt cât se poate de atrăgătoare.

Din familia de dispozitive Guess Connect Android Wear, acestea sunt printre primele gadgeturi ce vor veni preinstalate cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Google. Menite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, ceasurile pot fi achiziționate cu cadrane de 44 sau 41 milimetri. Având în vedere trendurile actuale din piață, aceste diametre sunt destul de discrete și aliniate la practicile celorlalți producători de smartwatch-uri. Apple Watch, de exemplu, poate fi cumpărat în variante de 38 și 42mm.new-guess-connect-smartwatch

Noile ceasuri sunt un upgrade important adus unor modele inteligente mult mai simple lansate în trecut. La momentul respectiv, era vorba de niște ceasuri hibride lansate în parteneriat cu cei de la Martian. Chiar și în aceste condiții, punctul de referință în materie de design rămâne Guess Rigor, un ceas clasic al companiei.

Guess Connect Android Wear este construit în jurul unui procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Prea multe detalii tehnice nu au fost făcute publice momentan, dar știm că va putea fi achiziționat în într-o variantă standard Navy Blue și una mult mai ostentativă cu diverse finisaje: rose gold, gold și silver. Deși nu știm încă un preț, Guess insistă pe faptul că utilizatorii vor putea să aleagă dintr-o varietate foarte mare de fețe, cadrane și culori.

Citește și: