03 iul. 2017 | 11:52

GTA Online: Fanii au descoperit existența extratereștrilor în joc

ACTUALITATE
GTA Online: Fanii au descoperit existența extratereștrilor în joc

GTA Online e plin de surprize, dar multe dintre acestea rămân inaccesibile dacă nu știi cum să diseci toate elementele pe care le pune jocul la dispoziție.

Au trecut ceva ani de când s-a lansat GTA Online, iar fanii înrăiți ai jocului au scotocit cam toate bucățile de cod ale jocului, în căutarea secretelor. De-abia acum, însă, jucătorii au reușit să descopere viața extraterestră din joc. Iar, pentru că vorbim despre GTA, e firesc să vorbim și despre crime și jafuri.

Update-ul Gunrunning le-a dat jucătorilor posibilitatea să folosească noi arme, vehicule, dar și buncăre subterane. Între toate liniile de cod ale update-ului, există indicii cu privire la o navă extraterestră care s-ar fi prăbușit lângă baza militară Zancudo. Membrii Team Guru, o echipă de modderi pentru GTA V, a petrecut câteva săptămâni încercând să activeze aceste bucăți de cod.

Într-un final, aceștia au reușit să forțeze activarea unei misiuni care are legătură cu omuleții verzi. Cu toate acestea, până când GTA Online nu va activa oficial această misiune, nu vom ști dacă aceasta este versiunea finală a evenimentului. Chiar dacă sunt șanse ca acest conținut să nu apară oficial în joc, avem o dovadă concretă că Rockstar a făcut ceva experimente cu extratereștri.

Misiunea în sine este sub așteptări. Jucătorii sunt îndrumați să fure un ou extraterestru dintr-o anumită zonă, unde vor găsi un OZN prăbușit, alături de cercetători și soldați morți. Odată ce au oul, jucătorii trebuie să se lupte cu câțiva extratereștri, scrie kotaku.com.

Deși unii sunt fericiți că au fost descoperiți extratereștri în joc, pentru alții noutatea nu este prilej de bucurie. Unii jucători speră că această misiune este doar începutul unei aventuri mai mari cu extratereștri. Până una-alta, locuitorii din Los Santos pot fi siguri că nu mai sunt singuri în univers.