Noul update pentru GTA 5 Online a fost lansat la E3 2017: Ce schimbări aduce

Noul update pentru GTA 5 Online a fost lansat la E3 2017: Ce schimbări aduce

Cel mai nou update pentru GTA 5 Online a fost lansat în cadrul conferinței de gaming E3 2017. Acesta introduce un nou mod de joc, Gunrunning, care îți permite să devii un traficant prolific de arme și să-ți extinzi rețeaua de influență și criminalitate și mai departe decât până acum.

Îți poți începe acțiunea în Gunrunning cumpărându-ți un Bunker în joc, care va avea rolul de bază de operațiuni pentru absolut tot ce vei întreprinde ca traficant de arme. Acolo vei găsi un calculator pe care îl vei putea folosi ca un terminal central pentru a progresa în noul mod de joc. Poți adăuga chiar și un poligon de tragere în bunker, un dulap cu arme și un spațiu locuibil care îți va putea servi drept casă în joc.

Noul mod de joc îți va permite să îți creezi o echipă de angajați pe care îi vei pune să dezvolte și să construiască armele pentru tine. Cu cât vei aloca mai multe resurse pentru ei, cu atât vor produce mai rapid stocul necesar. Când aceștia au terminat de fabricat, vei putea culege profitul după ce vei vinde marfa către cumpărătorii interesați din zona orașului Los Santos. De asemenea, Rockstar a operat câteva modificări și la statutul VIP din GTA 5 Online, care acum va cere 50.000 de dolari fictivi pentru a putea fi activat.

În plus, au fost introduse în joc și noi vechicule armate printre care regăsim un camion care transportă artilerie anti-aeriană și o motocicletă care zboară. Ea va funcționa aproape la fel ca un avion, având aripi retractabile și propulsor pe reacție. Ca să fie tacâmul complet, Rockstar a montat pe ea și o mitralieră automată pentru distracția jucătorului, care poate fi upgradată la nevoie într-un mic lansator de rachete. Pe lângă aceste noutăți, update-ul GTA 5 Online Gunrunning aduce și mai multe opțiuni de haine, tunsori și tatuaje, notează Gamespot.

Citește și:
Etichete: