Bătrânul GTA 4 revine în actualitate pe Xbox One

Bătrânul GTA 4 revine în actualitate pe Xbox One

Seria Grand Theft Auto este cea mai populară din toate timpurile. Din acest motiv, fanii au așteptat cu interes lansarea GTA 4 pe Xbox One.

PlayStation 4 nu suportă jocurile de PS3. În plus, abia acum au început eforturile portării de jocuri vechi și foarte vechi de pe PlayStation 2 și primul PlayStation pe cea mai nouă consolă Sony. Nintendo a promis de asemenea că Nintendo Switch nu va suporta jocurile de Nintendo Wii și Wii U. În schimb, cei de la Microsoft au avut o cu totul altă abordare față de concurență pe marginea acestui subiect.

Deși au fost necesari câțiva ani, Microsoft a introdus printre funcțiile Xbox One suportul pentru backwards compatibility. Asta înseamnă că mai multe jocuri vechi de pe Xbox 360 pot fi jucate fără probleme pe Xbox One. Din păcate, dezvoltatorul original al jocului trebuie să-și dea acordul pentru această compatibilitate și s-ar putea să dureze destul de mult ca unele titluri să poată fi jucate din nou pe cel mai nou Xbox.

Printre cele mai nou titluri de Xbox 360 care pot fi jucate pe Xbox One se numără și Grand Theft Auto 4. Nu a existat un anunț detaliat pe marginea acestui subiect, dar jocul tocmai a apărut în Xbox Store și poate fi descărcat de către toți doritorii. Dacă l-ați achiziționat înainte în format digital, îl puteți descărca din secțiunea Ready to Install din magazinul virtual al consolei.

Merită reținut că nu doar GTA 4 poate fi jucat pe Xbox One, ci și Expansion Pack-urile lansate ulterior. Astfel, pe lângă poveștile originale ale lui Niko Belic, Johny Klebitz și Luis Lopez, veți putea parcurge misiunile introduse ulterior prin The Lost and Damned și The Ballad of Gay Tony. În cazul în care ați cumpărat pe disc Grand Theft Auto 4: The Complete Edition, acea ediție poate fi de asemenea experimentată fără nici un fel de probleme pe un Xbox One.

Utilizatorii serviciului Cloud Save Games se vor bucura să afle că vechile lor salvări de pe Xbox 360 pot fi încărcate pe Xbox One.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: