Google vrea să te tenteze cu trei aplicații de editare foto-video gratuite

Google vrea să te tenteze cu trei aplicații de editare foto-video gratuite

Pornind de la algoritmi de inteligență artificială și tehnologii avansate pe care le are la dispoziție gigantul american, Google a lansat trei aplicații interesante.

Inginerii Google au deseori proiecte care nu au o legătură evidentă cu activitatea lor zilnică în cadrul gigantului din Mountain View. Din acest motiv, vedem deseori aplicații mai mult sau mai puțin reușite care ajung în AppStore sau Google Play fără să aibă parte de actualizări stufoase pe termen lung. De acum înainte, toate aceste progrămele mai puțin importante vor fi grupate într-un proiect al companiei intitulat Appsperiments, o combinație ghidușă între Apps și Experiments.

În orice caz, indiferent dacă vei ajunge să le folosești pe termen lung sau nu, ar fi păcat să nu-ți instalezi cele mai noi aplicații de la Google. Acestea s-ar putea să te impresioneze cu performanța lor în domeniul editării foto/video. Primul val conține trei programe, deși nu este exclus să vedem și alte instrumente software utile în viitorul apropiat. selfissimo

Prima aplicație propusă de Google este Storyboard disponibilă momentan doar în Google Play. Aceasta îți transformă un scurt clip video într-o pagină de benzi desenate fără nici un fel de intervenție din partea ta. Filtrele aplicate și rezultatul final sunt cel puțin interesante. În plus, este bine de reținut că indiferent de câte ori vei utiliza aplicația pentru a prelucra un clip, rezultatele vor fi identice.

Seflissimo! pentru Android și iOS îți creează un colaj de selfie-uri în format alb negru folosind o serie de filtre artistice. Este suficient să apeși pe un buton și să începi să te miști în fața camerei. Un nou cadru interesant este automat capturat în momentul în care te-ai oprit pentru o secundă. Un nou tap pe ecran declanșează realizarea colajului. scrubbies

Ultima aplicație lansată astăzi este Scrubbies pentru iOS. Aceasta este disponibilă pentru iOS și funcționează într-o manieră foarte similară cu Boomerang-ul din Instagram, deși îți oferă mai multe opțiuni. Practic, poți manipula un clip video într-o manieră similară cu un DJ la platane, urmând ca la final să postezi clipul rezultat pe diverse rețele sociale.