12 iun. 2017 | 10:50

Google te ajută să-ți faci curățenie automat în Google Photos

ACTUALITATE
Google te ajută să-ți faci curățenie automat în Google Photos

Google Photos este un sistem foarte eficient de backup al fotografiilor, dar asta nu înseamnă că nu are nevoie de actualizări.

Google Photos îți permite să salvezi de pe smartphone un număr infinit de fotografii la o rezoluție maximă de 16 megapixeli. Acesta detaliu îți oferă confortul psihologic de a face cât mai multe fotografii, fără emoția că le-ai putea pierde vreodată. Din păcate, același confort se reflectă în realizarea unui număr incomensurabil de fotografii inutile de care ai nevoie o singură dată.

Ca urmare a acestei situații, este foarte probabil ca atunci când cauți pozele din vacanță, să găsești și fotografii la bonuri de plată, diverse hârtii sau prețuri la produsele pe care le-ai văzut într-un magazin. Fiecare dintre noi are propriile sale poze inutile, iar o nouă versiune a Google Photos face tot posibilul să le identifice în mod automat și să te ajute să le arhivezi. Merită avut în vedere că ideea de arhivare nu este sinonimă cu cea de ștergere. Fotografiile arhivate în Google Photos nu mai apar în colecții și în ecranul principal al aplicației, dar se găsesc în albume, în arhivă și apar la căutare.

,,Pentru a te ajuta să le găsești rapid și să-ți organizezi fotografiile pe care vrei să le salvezi, dar nu vrei neapărat să le vezi des strecurate . printre amintirile tale memorabile, începând de astăzi, vei vedea o sugestie în secțiunea Assistant cu fotografii pre-selectate pentru a te ajuta să arhivezi rapid aceste fotografii. Poți parcurge sugestiile și poți elimina orice fotografii pe care nu le vrei arhivate, apasă pe confirm și ai terminat.” Din descrierea oficială a noi funcții de pe Google+, este destul de clară utilitatea noii actualizării pentru aplicația Google Photos.

Noua versiune de Google Photos ce te ajută să-ți faci curățenie prin librăria de fotografii este disponibilă începând de astăzi pentru iOS și Android.

google-photos

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele