Cum creezi și partajezi un album Google Photos [VIDEO]

După ce ai făcut multe poze la un eveniment, ar trebui să știi cum creezi și partajezi un album Google Photos cu prietenii pentru ca imaginile să ajungă la toți.

Există foarte multe posibilități de a-ți partaja fotografii cu persoanele dragi. Prima opțiune care îți vine în minte, s-ar putea să fie Facebook. Sunt însă multe seturi de circumstanțe în care câteva imagini nu se pretează pentru cea mai mare rețea de socializare, iar atunci ar fi bine să le trimiți prietenilor prin intermediul altor servicii.

O soluție simplă și rapidă este realizarea unui album Google Photos, iar dacă folosești un smartphone cu Android, sunt șanse foarte mari ca toate fotografiile tale să fie deja urcate pe platforma Google. Rămâne doar să le organizezi un pic și să le trimiți prietenilor doar pe cele pe care le vrei. Singurul detaliu pe care trebuie să-l ai în vedere este că nu poți controla cine vede un album Google Photos partajat, atâta timp cât are linkul creat de tine. Eventual, poți dezactiva partajarea albumului după câteva zile sau câteva săptămâni, luând în calcul faptul că persoanele interesate și-au salvat deja fotografiile dorite.

Pentru a crea un album partajat în Google Photos, trebuie întâi să intri în aplicația omonimă de pe mobil. Accesează meniul principal din stânga sus și fă click pe Trimise sau Shared, în funcție de limba aplicației. Apasă pe + în stânga jos și alege din librăria de fotogrografii imaginile pe care le dorești incluse în noul album. Apasă pe Înainte în dreapta sus după ce ai finalizat acest proces. Așteaptă câteva momente și vei putea introduce un nume pentru noul album. La final, apasă pe Trimite în dreapta sus și alege platforma de socializare dorită sau copiază linkul și trimite-l prin SMS sau email.

Dacă vrei să vezi albumele partajate în trecut prin intermediul Google Photos, tot din meniul principal al aplicației de mobil, fă un tap pe Trimise sau Shared. Atinge albumul dorit și șterge-l sau copiază din nou linkul pentru a-l trimite mai departe.

07:55 02.05.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video