Google Pixel 2 XL vine fără Android pentru cei mai ghinioniști cumpărători

Google Pixel 2 XL vine fără Android pentru cei mai ghinioniști cumpărători

La fiecare câteva zile, apar noi informații despre probleme mai mult sau mai puțin deranjante legate de Google Pixel 2. Cea mai recentă este însă și cea mai gravă.

Telefoanele Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL au ieșit foarte bine în teste. Există o serie stufoasă de review-uri care le definesc ca fiind cele mai bune smartphone-uri cu Android de pe piață. Conform celor de la DxOMark, incorporează cea mai bună cameră prezentă până la această oră pe un telefon mobil. Pe lângă o serie stufoasă de atuuri însă, dispozitivele sunt cel puțin frustrante pentru utilizatori obișinuiți.

Am iterat deja în numeroase materiale toate problemele cu care se confruntă persoanele care s-au angajat la achiziționarea unui Google Pixel 2 sau Google Pixel 2 XL. Cea mai recentă situație detaliată de cei de la Android Police este însă mai supărătoare decât toate celelalte. Din câte se pare, până la această oră au fost livrate mai multe telefoane fără Android. Nu este vorba de faptul că ar fi venit cu altă platformă preinstalată, ci că respectivele gadgeturi au fost pur și simplu inutilizabile.

pixel 2 xl_missing_os

Cum ar fi să-ți cumperi un telefon în care ai investit o sumă generoasă, doar pentru a-l porni și să vezi că nu funcționează? ”Nu găsesc un sistem de operare valid. Dispozitivul nu va porni.” Acesta a fost mesajul ilustrat pe ecranul mai multor smartphone-uri Google Pixel 2 XL care au fost livrate către utilizator. Până la această oră, niciodată, nici un telefon, de la nici un producător, nu a mai fost livrat fără sistem de operare.

În mod evident, telefoanele cu probleme pot fi schimbate fără nici un fel de dificultăți cu altele noi. Astfel de știri reprezintă însă o pată neagră pentru controlul calității implementat de Google. În plus, dacă iese la iveală că problema a fost cauzată de producătorul HTC, s-ar putea reflecta în niște penalizări financiare pentru ineficiența taiwanezilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: