Google Pixel 2 se închide din senin, sperăm însă că se va rezolva

Google Pixel 2 se închide din senin, sperăm însă că se va rezolva

Google Pixel 2 este unul dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri ale momentului, dar se pare că gadgetul este departe de a fi perfect.

În cazul în care ești utilizator de Pixel 2 sau Google Pixel 2 XL, ar fi bine să ai în vedere dacă terminalul ți se închide singur, din senin. Problema pare să fie una destul de răspândită, iar setul de circumstanțe care duce la apariția ei nu este foarte clar. Un lucru este însă sigur, oficialii Google au recunoscut deja faptul că problema este una reală și că, se va remedia în cel mai scurt timp.

Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, e suficient să accesezi forumul oficial al utilizatorilor de Pixel. Acolo vei găsi mai multe rapoarte precum acesta. Conform descrierii, încă din prima zi de utilizarea a unui Google Pixel 2, telefonul a început să se închidă și să se deschisă singur. După câteva zile, a fost descoperită o corelare între repornirile de sistem și utilizarea datelor celulare, deși nu are neapărat o logică. O resetare completă a terminalului la setările din fabrică nu a facilitat remedierea problemei. În cazul utilizatorului de Pixel 2 de pe forumul oficial, nici aplicațiile instalate nu ar fi trebuit să ducă la apariția fenomenului ciudat, deoarece a folosit aceleași aplicații pe un Nexus 5X fără probleme.

După mai multe rapoarte ajunse online pe marginea subiectului, oficialii Google au făcut o declarație pentru Android Police. ”Vă mulțumim pentru toate informațiile pe care le-ați oferit și toate raportările de bug-uri înaintate către noi în ultimele săptămâni. Vrem să vă anunțăm că am identificat o soluție ce va începe să fie propagată în săptămânile următoare.”

O dată exactă pentru remedierea situației nu a fost comunicată încă, dar în cazul în care ai un Google Pixel 2 cu probleme, s-ar putea să fie un update pe care îl aștepți cu interes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: