Gogoro 2 ar putea fi cel mai ieftin scuter electric și are un design clasic

Gogoro 2 are un design ce aduce aminte de clasicele Vespa. În practică, este un nou scuter electric ce își propune să ajungă în mâinile unui public cât mai variat.

În timp ce marii producători de autoturisme încearcă să lanseze modele cu propulsie electrică pentru a se adapta la trendul din piață, vedem multe companii noi ce încearcă să facă valuri în domeniul mijloacelor de transport electrice. În cazul de față, vorbim de Gogoro.

Au trecut aproape doi ani de când o companie necunoscută a lansat primul său scuter electric. Acela purta numele de Gogoro, iar după doi ani, avem parte de Gogoro 2 și Gogoro 2 Plus. Ca principii de design, acestea nu se distanțează semnificativ de modelul original, dar vin cu beneficii tehnice importante.

Cu ocazia lansării noului model de scuter, Gogoro a creat un nou motor și sistem de tracțiune. Puterea totală rămâne neschimbată la 6,4kW, dar accelerația va fi semnificativ mai lină, iar precizia la manevrare va fi îmbunătățită. În funcție de preferința personală, scuterul poate fi folosit în modul Smart sau Sport. Astfel, vei putea alege între autonomie și eficiență sporită sau o rată de accelerare mai agresivă și viteză maximă mai mare.

În speranța că le vei folosi pentru o perioadă îndelungată, Gogoro 2  și Gogoro 2 Plus sunt semnificativ mai ușor de reparat datorită roților de dimensiuni sporite, 14 inci pe față și 13 inci pe spate. Stabilitatea pe șosea ar trebui să fie îmbunătățită datorită sistemului sincronizat de frânare. Tot la capitolul detalii îmbucurătoare intră șaua supradimensionată ce ar trebui să faciliteze transportul unui prieten.

Fiind vorba de niște scutere smart, ambele modele vin un nivel de securitate aparent imbatabil. Creațiile pot porni doar cu amprenta sau un cod PIN. Gogoro 2 și Gogoro 2 Plus ar trebui să ajungă în magazine până la finele acestui an la un preț de start de 2190 euro.

Etichete: