Glympse îți ajută prietenii să afle cât mai ai până la destinație

Glympse îți ajută prietenii să afle cât mai ai până la destinație

Una dintre cele mai utile funcții de care ar putea dispune orice sistem de operare modern este abilitatea de a-ți permite să distribui locația exactă în care te afli cu prietenii și familia.

Din nefericire, mulți dintre utilizatorii de smartphone-uri nu știu cum să se folosească de această funcționalitate, iar mulți poate nici nu știu de existența ei. Glympse, o aplicație care este disponibilă pe iOS, Android și Windows, vrea să schimbe acest lucru și să te ajute să distribui locația în care te afli rapid și cu ușurință, conform Digital Trends.

Partea bună este că software-ul este gratuit, ceea ce înseamnă că orice utilizator poate dispune de acestă facilitate. În plus, platforma este prietenoasă și intuitivă, ceea ce înseamnă că oricine, indiferent de pricepere, poate dibui cu ușurință modalitatea prin care se poate folosi de aceasta. Astfel, utilizatorul poate selecta care dintre contactele din lista de prieteni pot vedea locul în care se află și pentru ce perioadă de timp le poate garanta accesul la aceste informații.

De asemenea, ți se prezintă posibilitatea de a selecta anumite destinații pe hartă și de a afla timpul în care poți parcurge o anumită distanță și în ce condiții. Aceste informații le poți afla direct de la persoane sau grupuri de persoane care se află în locația respectivă sau care parcurg același traseu ca tine.

Aplicația este utilă pentru că te poate salva în cazul în care apar situații neprevăzute sau atunci când întâmpini anumite dificultăți, dar ea poate reprezenta și o soluție inteligentă de care se pot folosi serviciile de ambulanță. Spre exemplu, dacă cineva este rănit și are nevoie urgentă de îngrijire medicală, software-ul creat îți permite să alertezi autoritățile și să le distribui locația corectă, dar și starea pacientului.

Glympse este un serviciu gratuit care poate fi accesat de pe smartphone-uri, tablete sau calculatoare, iar locațiile pot fi împărtășite cu oricine, chiar dacă respectivul nu are aplicația instalată pe dispozitivul pe care îl deține. Aplicația poate fi descărcată de aici.

Citește și:
Etichete: