Noul Apple Watch, confirmat în versiunea finală de iOS

Cei de la Apple nu au introdus vreo schimbare de design cu cele două generații de Apple Watch, dar a treia ar putea face diferența.

Cu mai puțin de o zi rămasă până la conferința Apple de pe 12 septembrie, numărul zvonurilor referitoare la noutățile ce ar urma să fie dezvăluite de gigantul din Cupertino se înmulțesc. În acest weekend, acestea s-au întețit datorită lansării variantei Golden Master de iOS 11. Ca referință, versiunea GM este aproape de fiecare dată întocmai ca varianta finală a sistemului de operare.

Pe lângă detalii despre iPhone 8 și iPhone X, iOS 11 GM se pare că a confirmat o variantă nelansată de Apple Watch. Informațiile pe marginea acestui subiect au venit de la publicația 9to5mac și pot fi văzute în clipul video de mai sus.

Se zvonește de ceva timp lansarea unei a treia iterații de Apple Watch. Deși se bănuia că nu va veni cu schimbări semnificative de design, pentru a asigura compatibilitatea cu accesoriile disponibile deja pe piață, mici elemente de diferențiere erau probabile.

După cum se poate vedea în clipul de mai sus, aspectul general al noului ceas este neschimbat. În acelaști timp însă, rotița de pe lateral are o bulină roșie. Butonul respectiv ar putea facilita închiderea apelurilor inițiate direct din ceas, dacă aceasta va fi varianta cu conectivitate LTE ce se zvonea de ceva timp. Același buton roșu ar putea găzdui antena LTE. Fața de ceas include un buton în stânga sus pentru ințierea apelurilor care nu este disponibil utilizatorilor actuali de Apple Watch.

Același iOS 11 GM a dezvăluit două noi culori pentru Apple Watch. Prima dintre ele pare să fie Blush Gold pe o carcasă de aluminiu. Aceasta este o nuanță aurie mată ce ar putea fi folosită și la iPhone 8. A doua culoare este disponibilă pe varianta ceramică a ceasului și pare un gri inspirat de culoarea marmurii. Rămâne să așteptăm până pe 12 septembrie pentru a vedea confirmarea Apple pentru aceste zvonuri.

Alexandru Puiu
21:00 11.09.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video