Galaxy S8 Active ajunge online în toată splendoarea sa

Galaxy S8 Active ajunge online în toată splendoarea sa

Cu toate că ne pregătim intens de lansarea viitorului Note 8, în ultimele săptămâni au ajuns online tot mai multe detalii despre Galaxy S8 Active.

Galaxy S8 este unul dintre cele mai populare smartphone-uri lansate vreodată de sud-coreeni. Din acest motiv, nu este deloc ciudat că cei de la Samsung vor să asocieze același brand unei versiuni mai andurante. Intitulată Galaxy S8 Active, cea mai nouă iterație de S8 se pare că ar trebui să ajungă pe piață în următoarele săptămâni.

Deși nu știm exact care va fi prețul său de achiziție sau dacă terminalul va ajunge simultan în mai multe colțuri ale mapamondului, Galaxy S8 Active nu mai întârzie foarte mult. Nu de alta, dar ritmul zvonurilor referitoare la aparat a crescut semnificativ în ultima perioadă, iar acesta este un semn clar al faptului că ne apropiem de lansare.

Dacă specificațiile ce au început de curând să circule pe internet se dovedesc a fi adevărate, Galaxy S8 Active ar trebui să fie construit în jurul unui panou rezistent la trânte cu diagonala de 5,8 inci și o rezoluție nativă 1440p. Ecranul Super AMOLED va fi plat pe margini, va avea un raport de aspect de 18,5:9 și va fi protejat cu Gorilla Glass 5.

galaxy-s8-active manual

În ceea ce privește puterea de procesare, aceasta ar trebui să fie la fel ca în cazul versiunii standard de Galaxy S8. Vom vorbi astfel de o combinație între un Qualcomm Snapdragon 835 cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Camera principală va fi de 12 megapixeli, iar pentru selfie-uri te vei rezuma la 8 megapixeli. Acumulatorul de 4.000 mAh ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile.

Diferența majoră dintre Galaxy S8 Active și versiunea standard va consta în certificarea MIL-STD-810G. Aceasta se traduce prin abilitatea de a rezista la o serie stufoasă de trânte și zgârieturi. Certificarea IP68 va confirma rezistența la apă și praf într-o varietate foarte mare de scenarii.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: