Galaxy S8 Active face valuri online prin cele mai noi imagini

Galaxy S8 Active face valuri online prin cele mai noi imagini

Cei care și-au dorit o variantă mult mai andurantă de S8 așteaptă cu interes noul Galaxy S8 Active, iar terminalul se pare că este aproape gata.

Încă de la lansarea Galaxy S4, cei de la Samsung au fost foarte eficienți în a lansa versiuni mai andurante ale terminalelor sale de top. Acele aparate au fost însoțite de sufixul Active și au fost promovate ca rezistând la șocuri, apă sau presiune extremă. Deși Galaxy S8 face o treabă foarte bună la a rezista la apă, sud coreenii au decis că poate fi creat un S8 mai rezistent.

Deși primele informații despre Galaxy S8 Active au apărut online în urmă cu câteva luni, imaginile de mai jos par să incorporeze versiunea finală a gadgetului. Conform postărilor pe Reddit unde a apărut prima oară, sursa aparatului din poze este un angajat Samsung.

La interior, Galaxy S8 Active este foarte similar cu versiunea standard de S8. Telefonul este construit în jurul unui Snapdragon 835 cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Camera principală este 12 megapixeli, în timp ce amatorii de selfie-uri ar trebui să obțină rezultate impresionante cu modulul de 8 megapixeli. Cea mai mare diferență constă în dimensiunea acumulatorului. Galaxy S8 Active are la interior o baterie de 4000 mAh, în timp ce S8 se rezumă la 3000 mAh, iar S8 Plus sare până la 3500 mAh.

În privința designului, Galaxy S8 Active renunță la marginea curbată și la panoul care se pierde în ramă – Infinity Display. În schimb, are un ecran obișnuit, cu o ramă relativ subțire și un buton pentru accesarea Bixby. Cu excepția suportului pentru Bixby, aspectul pare similar cu cel al Galaxy S7 Active. Telefonul va avea o certificare militară și, cel puțin în prima etapă de disponibilitate, se va comercializa doar prin intermediul operatorului american de telefonie AT&T. În continuare nu cunoaștem o dată exactă de lansare sau un preț aproximativ.

galaxy_s8_active

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: