Galaxy Note Fan Edition nu ne lasă să uităm de explozibilul Note 7

Galaxy Note Fan Edition nu ne lasă să uităm de explozibilul Note 7

După lungi zvonuri și dezbateri, subiectul celui mai mare scandal din istoria Samsung revine pe piață cu numele Galaxy Note Fan Edition.

Mai ieftin, mai bun și fără ,,abilitatea” de a exploda, Galaxy Note 7 a fost reinventat în urmă cu câteva zile în Coreea de Sud. În contextul în care câteva milioane de unități s-au întors în depozitele Samsung, sud coreenii au ales cea mai fiabilă variantă pentru a nu polua planeta într-un mod ostentativ. În contextul în care cei de la Green Peace au pus foarte mare presiune pe asiatici la scurt timp după anunțul de anul trecut, cei de la Samsung au decis să aducă din nou pe piață Note 7.

E foarte important de reținut că noul aparat anunțat astăzi de sud coreeni nu are Note 7 în titlu. Samsung a lansat oficial Galaxy Note Fan Edition, un terminal dedicat fanilor brandului care au îndrăgit foarte multe vârful de gamă lansat în septembrie anul trecut de asiatici. Comparativ cu Note 7, Fan Edition nu are nici o diferență estetică sau de configurație hardware, cu excepția bateriei și a prețului de achiziție.

Având în vedere că s-a ajuns la concluzia că bateria a fost capul răutăților în cazul Note 7, Samsung a integrat în Galaxy Note Fan Edition o baterie mai mică. Aceasta a fost verificată cu atenție și a trecut prin cele 8 teste detaliate în urmă cu câteva luni de către oficialii companiei. Deși nu este disponibil în cea mai mare parte a globului, noul terminal vine la pachet și cu asistentul virtual Bixby.

În ceea ce privește disponibilitatea și prețul de achiziție, Galaxy Note Fan Edition se pare că se va comercializa doar în Coreea de Sud. Vor exista 400.000 de exemplare disponibile, iar prețul de achiziție va fi de aproximativ 550 de euro, cu 30% mai puțin decât valoarea unui Note 7 la momentul lansării originale. Nu este exclus să apară și în alte piețe, dar Statele Unite cu siguranță nu sunt pe listă.

Citește și: