Samsung Galaxy Note 8 ar putea beneficia de un spațiu de stocare extrem de generos

Samsung Galaxy Note 8 ar putea beneficia de un spațiu de stocare extrem de generos

Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului. El urmează să fie lansat la sfârșitul lunii august și promite și un preț pe măsură. Ultimul zvon în ceea ce privește terminalul are legătură cu variantele de spațiu de stocare dintre care vom putea alege. Sursa acestor informații ar fi chiar un oficial din cadrul companiei sud-coreene.

Variantele de spațiu de stocare urmează să fie de 64 de GB și 128 de GB. Samsung Galaxy Note 8 va fi unul dintre cele două telefoane Samsung care beneficiază de un astfel de spațiu extrem de generos de stocare. E vorba, evident, de varianta de 128 GB. Pe lângă noul flagship, S8+ a mai beneficiat de o variantă de 128 GB, însă modelul cu memorie lărgită a fost anunțat doar în câteva țări. Ca o comparație, modelul precedent, celebrul Note 7, avea în varaianta sa de top 64 GB spațiu de stocare.

Chiar dacă zvonul vine dintr-o sursă destul de sigură, există încă posibilitatea ca Samsung să lanseze preferențial cele două modele. Adică se poate să nu ai luxul de a alege. În unele țări acesta va veni cu 64 de GB, în altele cu 128 de GB. Rămâne de văzut care va fi cazul României. În plus, prețul acestuia va fi unul extrem de ridicat, poate puțin mai mare decât cel al lui Samsung Galaxy S8+. El se va învârti undeva între 875 de euro și 1000 de euro.

Sursa zvonurilor nu știe exact ce preț va avea noul terminal însă spune că pragul extrem de ridicat se datorează costului mare al componentelor sale, ne spune publicația TechRadar. Rămâne de văzut dacă toate aceste zvonuri se vor adeveri sau nu.

Citește și: