Galaxy Note 8 are o dată oficială de lansare confirmată de Samsung

Galaxy Note 8 are o dată oficială de lansare confirmată de Samsung
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
07:24 17.07.2017

La scurt timp după lansarea Galaxy S8, am început să aflăm zvonuri despre Galaxy Note 8, iar acum avem parte și de o dată oficială de lansare pentru viitorul vârf de gamă.

De 8 ani, în fiecare an, am avut parte de un nou Galaxy Note. Anul trecut, a existat un scandal de proporții generat de vârful de gamă al companiei din cauza faptului că mai multe exemplare au explodat. Tot atunci, mulți au fost de părere că gigantul sud coreean va renunța la brandul viciat. Se pare că nu este însă deloc așa și, cum avem parte de un nou Galaxy S în prima parte a anului, un nou Galaxy Note va ajunge la utilizatori în prima parte a lunii septembrie.

Fiecare Galaxy Note de până acum a fost lansat în cadrul târgului internațional de tehnologie IFA de la Berlin. Eventual, am avut parte de o lansare cu câteva zile înainte de IFA printr-o conferință desfășurată în capitala germană. Se pare că 2017 nu va fi excepția de la regulă.

Deși cei de la Samsung s-au ferit să vorbească în public despre Galaxy Note 8 până acum, directorul diviziei de mobile din cadrul gigantului sud coreean a rupt tăcerea zilele trecute. În cadrul unei conferințe desfășurate acum câteva zile în Taiwan, Dongjin Koh a afirmat cât se poate de clar că Galaxy Note 8 va fi anunțat oficial până la finele lunii august. Nu a spus o dată exactă, dar luând în calcul că IFA începe pe 1 septembrie, cel mai probabil va fi vorba de un eveniment între 29 și 31 august. A existat și un zvon ce confirma data de 23 august ca fiind momentul exact la lansării Note 8, dar nu știm exact dacă se va dovedi sau nu a fi adevărat.

Una peste alta, Galaxy Note 8 va ajunge cu siguranță în magazine în primele câteva zile din septembrie. De partea cealaltă a baricadei, LG a anunțat că vârful său de gamă pentru această perioadă, LG V30 va fi anunțat pe 31 august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI