Galaxy Note 7 va reveni pe piață într-o variantă ”refurbished”

Galaxy Note 7 va reveni pe piață într-o variantă ”refurbished”

Unul dintre cele mai mari eșecuri înregistrate de Samsung a fost lansarea Galaxy Note 7, dar sud coreenii se pare că nu vor să renunțe complet la acel terminal.

La această oră, este foarte puțin probabil să vă mai doriți un Galaxy Note 7, dar Samsung mai are câteva milioane de exemplare și se pare că nu vrea să le arunce într-un câmp. Din acest motiv, mai multe surse au confirmat că acel gadget va reveni în magazinele din anumite teritorii într-o versiune refurbished.

Cei de la Reuters au confirmat acest zvon încă de acum o lună. ZDNet Korea, o publicație online asiatică a publicat un astfel de raport în contextul în care ar reuși să salveze imaginea companiei în fața autorităților coreene. Din momentul în care gigantul a început să retragă de pe piață milioane de telefoane, foarte mulți s-au întrebat dacă dezastrul financiar al Samsung nu se va reflecta subit într-un dezastru ecologic. Din fericire, se pare că vânzarea stocurilor returnate va avea loc în curând în format refurbished.

Un lucru este însă sigur. Din cauza restricțiilor care continuă să fie în vigoare pentru utilizarea Galaxy Note 7 în avioane și alte mijloace de transport în comun, este puțin probabil ca aparatul să se comercializeze în Europa și Statele Unite. În schimb, piețele vizate sunt India și Vietnam. În plus, noile Note 7 vor avea o baterie mai mică, atât din punct de vedere vizual, cât și al capacității. În loc de 3500 mAh – capacitatea cu care s-a comercializat prima oară Galaxy Note 7, modelele ce vor reveni pe piață vor avea undeva între 3000 – 3200 mAh.

Aceste informații vin la câteva săptămâni după ce Samsung a publicat un raport detaliat despre motivul pentru care au explodat mai multe smartphone-uri Galaxy Note 7 în diverse colțuri de pe glob. Cu speranța că nu se va întâmpla din nou acest fenomen, rămâne să vedem în cât timp se vor vinde cele aproximativ 2,5 milioane de telefoane.

Citește și: