Samsung Galaxy S8: Culorile disponibile și prețurile au apărut pe internet

Samsung Galaxy S8: Culorile disponibile și prețurile au apărut pe internet

Samsung Galaxy S8 continuă să fie subiectul multor zvonuri, iar cele mai noi informații ne arată prețurile și culorile disponibile.

Data de lansare a lui Galaxy S8 va fi dezvăluită la MWC 2017, tocmai Samsung confirmând acest fapt. Avem deja o mulțime de imagini din care ne putem face o idee despre cum va arăta telefonul și știm câte ceva și despre data de lansare a flagship-ului. Avem de-a face și cu zvonuri despre preț și culori, iar cele mai noi vin chiar din Ucraina.

Samsung Galaxy S8 (model SM-G950) și S8 Plus (SM-G955) apar deja pe site-ul unui retailer ucrainean, unde sunt prezentate informații atât despre culorile disponibile, cât și despre prețurile dispozitivelor. Prețurile sunt exprimate în grivne, moneda națională a Ucrainei, iar conversia valutară arată că prețurile sunt de 950 de dolari pentru S8 și de 1050 de dolari pentru S8 Plus. Dacă aceste prețuri se confirmă, atunci zvonurile conform cărora Samsung ar crește prețurile noilor telefoane sunt reale.

În ceea ce privește culorile dispozitivelor, site-ul arată momentan că acestea ar fi disponibile în variantele negru, auriu și o nuanță de gri numită Orchid Gray. E posibil ca Samsung să caute nume ceva mai originale pentru culori, dar și să lanseze telefonul în mai multe nuanțe, cel puțin la ceva timp după lansarea inițială.

La MWC 2017, Samsung va avea un eveniment de lansare, unde cel mai probabil va fi prezentată cea mai nouă tabletă din gama producătorului, creată pentru a umple, cel puțin temporar, vidul creat de eșecul Note 7. Evenimentul de presă al companiei este pregătit pentru 26 februarie, în cadrul MWC 2017. În cadrul acestei prezentări vor fi prezentate, cel mai probabil, și alte dispozitive, cum ar fi device-uri purtabile, pe lângă tabletă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: