Funcționalitatea HTC U11 detaliată într-un clip de calitate ajuns online


Mirror for /r/Android de goya_dechi

HTC U11 este unul dintre smartphone-urile care au fost subiectul multor zvonuri în ultimele săptămâni, iar clipul de mai sus spulberă orice urmă de mister.

Ca multe alte companii importante din tech, cei de la HTC au devenit foarte ineficienți în a ascunde detaliile aferente noului lor telefon de top. Din acest motiv, sunt prea puține detalii care nu se cunosc încă despre HTC U11. 

În contextul în care HTC trece printr-o perioadă financiară foarte dificilă, este important ca gigantul taiwanez să-și uimească audiența și să iasă la interval cu un concurent serios pentru Galaxy S8, Huawei P10, LG G6, iPhone 7 și toate celelate dispozitive care reușesc la această oră să se vândă precum pâine caldă. Din imaginile și specificațiile care au ajuns deja pe internet, este posibil ca acest lucru să se întâmple, dar vom vedea.

Cea mai recentă serie de zvonuri vizavi de viitorul HTC U11 poate fi desprinsă din clipul de mai sus. Acesta pare să fi fost imortalizat la un eveniment de prezentare al telefonului desfășurat în spatele ușilor închise. Trecând însă peste context, important este că putem înțelege mai bine despre ce va fi vorba în propoziție.

Din punctul de vedere al designului exterior, HTC U11 pare a fi similar cu HTC U Ultra. Va fi lucios și integrat într-o carcasă de sticlă. Lipsește mufa jack de 3,5 milimetri și este certificat IP57 pentru rezistență la praf și apă. Tot din clipul de mai sus, înțelegem un pic mai bine la ce se referă tehnologia HTC Edge Sense, care îți permite să strângi telefon în mână de margini pentru a iniția anumite acțiuni. În acest mod, poți porni camera mai raid sau poți deschide Google Assistant, în funcție de ceea ce îți dorești și ai ales în Settings.

Vizavi de hardware, telefonul va fi construit în jurul unui Snapdragon 835 cu 4GB RAM, va fi preinstalat cu Android Nougat și va avea două camere de 18, respectiv 12 megapixeli.

17:00 16.05.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video