HTC U 11 ar putea avea margini sensibile la presiune și primește un teaser video ciudat [VIDEO]

HTC U 11 ar putea avea margini sensibile la presiune și primește un teaser video ciudat [VIDEO]

HTC U 11, cunoscut și sub numele de HTC U Ocean, urmează să-și facă apariție pe 16 mai, iar taiwanezii nu se pot abține să nu îi facă un pic de reclamă înainte de lansarea oficială.

HTC U 11 ar urma să completeze gama U, reprezentată până acum de HTC U Ultra și HTC U Play, două smartphone-uri decente, dar foarte costisitoare. Cunoscut din leak-uri drept HTC U Ocean, se pare că telefonul se va numi HTC U 11, pentru a sugera că este și urmașul lui HTC 10.

Clipul de teasing făcut public de către companie este foarte colorat, dar nu ne dă prea multe detalii despre telefon. Tot ce putem desprinde din el este că acesta va reacționa atunci când va fi strâns între degete, funcționalitate de care am mai auzit tot dintr-o campanie de teasing făcută de HTC.

În filmulețul de câteva zeci de secunde, sunt arătate diverse obiecte (și un biceps) strânse, iar mesajul principal este că gestul de a strânge lucrurile în mână este unul natural. Clipul se termină cu mesajul ”HTC Squeze the Brilliant”.

Cum ar funcționa mecanismul prin care HTC U 11 ar reacționa la strângere? Cel mai probabil, taiwanezii de la HTC au inclus senzori de presiune pe marginile ecranului, senzori similari celor integrați de Apple și Samsung în iPhone 7, respectiv Samsung Galaxy S8. Dar, spre deosebire de sud-coreeni și americani, cei de la HTC ar putea folosi această tehnologie nu doar pentru a funcționa pe post de buton de home, ci i-ar putea atribui mai multe funcționalități.

În privința specificațiilor tehnice, se vehiculează că HTC U 11 va fi un smartphone cu un panou de 5,5 inci, 4 sau 6GB RAM și un spațiu de stocare intern de 64 sau 128GB, în funcție de buget. Aparent, nu avea o mufă de căști. Evenimentul va putea fi urmărit și live pe YouTube, nu doar de la fața locului, folosind această adresă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: