The Frame este un televizor exclusivist de la Samsung. Ce alternative de TV Ultra HD poți cumpăra

The Frame este un televizor exclusivist de la Samsung. Ce alternative de TV Ultra HD poți cumpăra

The Frame este cel mai nou smart TV Ultra HD de la Samsung dedicat celor care își doresc un ecran care să se integreze prin colecția de tablouri.

Încercând să se adreseze unui public exclusivist, amator de televizoare minaliste, Samsung a introdus în urmă cu câțiva ani Serif TV. Acel model era definit printr-o ramă din lemn și un contur ce îți aducea aminte de vechile televizoare din anii 90, chiar dacă era surprinzător de subțire. Inspirație pentru el venise de la fontul Sans Serif.

Compania sud coreeană continuă acea linie de produse cu Frame TV, ilustrat în imaginile alăturate. Noul televizor arată precum un tablou clasic pe care l-ai agățat pe perete alături de o colecție stufoasă de alte picturi și fotografii. La interior, acesta este un Smart TV 4K cu un panou LCD de ultimă generație preinstalat cu Tizen OS. Oficialii Samsung au ținut să pună accent pe faptul că se instalează foarte ușor pe perete și nu ar trebui să aveți nevoie de ajutor.

Acest design original de TV a fost posibil cu ajutorul designerului elvețian Yves Behar, aceeași persoană responsabilă de selecția unora dintre cele 100 de opere de artă ce sunt afișate pe TV când acesta funcționează în Art Mode – similar cu un screensaver. În acest mod, consumul energetic scade semnificativ și atinge pragul unui decodor de la operatorul de televiziune. În mod evident, puteți opta pentru afișarea propriilor fotografii de pe un stick în momentul activării Art Mode.

Pentru ca produsul să se integreze cu ușurință printre colecțiile existente de tablouri, acesta este oferit cu rame interschimbabile. Puteți opta pentru o textură lemnoasă, pentru o culoarea albă sau neagră mată. Culoarea ramei interioare poate fi definită din meniul TV-ului. Un senzor de lumină ambientală ce influențează luminozitatea panoului facilitează adaptarea acestuia la condițiile de mediu. Astfel, culorile afișate în poze ar trebui să fie apropiate de cele din tablourile de lângă. Frame TV va fi disponibil în diagonale de 55 și 65 de inci începând cu prima parte a lunii iunie.Samsung The Frame TV

Tot la capitolul televizoare extravagante, pe piața de la noi se găsesc modele de top cu specificații de invidiat de la marii producătorii de Smart TV.

Alternative TV Ultra HD de top

Dacă banii nu sunt o problemă și aveți spațiu pentru a găzdui un TV Ultra HD cu diagonala de 2 metri, LG este singura companie care oferă un OLED TV de 195 cm. Acesta are o rezoluție 4K, HDR și un sunet impozant datorită unui soundbar integrat sub TV. LG OLED77G6V este disponibil AICI.

Cu o diagonala de 85 de inci sau 215 centimetri, unul dintre cele mai scumpe televizoare de pe piața autohtonă este oferit de Sony. Cu un panou 4K Ultra HD, suport pentru HDR și un design de invidiat, 85XD8505 este disponibil AICI.

Amatorii de TV-uri curbate și o diagonală de aproape doi metri se pot orienta către unul dintre cele mai bune Smart TV-uri din portofoliul Samsung. 78KS9002 are o rezoluție nativă 4K și folosește un panou Quantum Dot pentru culori spectaculoase și un contrast peste medie indiferent de calitate sursei de semnal. Acest model este disponibil AICI.

Citește și: