Serif TV: Cel mai ciudat televizor Samsung are un preț exorbitant

Serif TV: Cel mai ciudat televizor Samsung are un preț exorbitant

Amatorii de televizoare exclusiviste și un pic cudate se pot orienta către noul Serif TV de la Samsung care tocmai a devenit un produs comercial.

Prezentat pentru prima oară ca și concept în luna septembrie a anului trecut, Samsung Serif TV este un televizor complet diferit față de orice alt TV disponibil pe piață. Acesta pare să ne aducă aminte de televizoare de acum câteva decenii, pe vremea când acestea veneau la pachet cu un tub generos în spate, dar scopul său este cu totul altul.

Samsung Serif TV a fost desenat de designerii francezi Ronan și Erwan Boroullec și, din lateral, pare să fie identic cu litera I din fontul Sans Serif. Este disponibil doar în culorile alb și albastru, iar în cazul în care vreți să-l puneți pe perete, deși s-ar duce o mare parte din farmec, îi puteți detașa picioarele cu ușurință.

Marea sa problemă este prețul. La 1500 de dolari, acesta poate fi achiziționat doar din magazinul Muzeului de Artă Modernă – MOMA într-o singură diagonală, de 40 de inci. Partea bună este că, deși designul nu poate fi considerat foarte futurist, specificațiile din spate sunt de actualitate.

Noul TV de doar 40 de inci este construit în jurul unui panou LED Ultra HD 4K, are trei porturi HDMI, Wi-Fi și, în mod evident, aplicații. În plus, poate fi folosit ca o boxă Bluetooth la care vă puteți conecta telefonul pentru a asculta muzică. Pentru a amplifica ideea de operă de artă cu un accent puternic pe partea de design, particularitățile exterioare se reflectă și într-o interfață software ce aduce aminte de cortinele de la teatru.

Primele unități vor fi livrate în luna august a acestui an și, deși s-ar putea să nu încânte pe toată lumea, Samsung Serif TV este un gadget unic ce va genera cu siguranță dezbateri, iar uneori, asta justifică prețul.

white Samsung-Serif-TV-0.0.0

Citește și:
Sursa: The Verge