The Frame este o operă de artă într-un TV Samsung

The Frame este o operă de artă într-un TV Samsung

Samsung a anunțat oficial un televizor intiulat The Frame, menit să înlocuiască o operă de artă pe un perete din sufragerie.

Sud coreenii de la Samsung au trecut printr-o perioadă foarte dificilă în ultimul an. După mașini de spălat retrase de piață din cauza riscurilor la care erau expuși utilizatorii și telefoane Galaxy Note 7 explodate, compania asiatică are mult de muncit pentru a-i și reface imaginea. Se pare însă că face pași repezi în această direcție începând cu televizoare care încearcă să se adreseze unui public cât mai larg de utilizatori.

Pe lângă TV-uri entry level și de top anunțate pentru 2017, Samsung tocmai a dezvăluit o creație originală care nu a fost subiectul vreo unor zvonuri până la această oră. Noul TV intitulat simplu The Frame este continuarea altui model special lansat în urmă cu aproximativ un an, Serif TV. Respectivul model nu se comercializează decât prin intermediul magazinului Muzeului de Artă Modernă din SUA și era o referință către fontul Sans Serif.

La ora actuală, nu se cunosc specificațiile tehnice ale noului The Frame, doar faptul că acesta este construit să fie agățat pe perete precum un tablou. Tocmai din acest motiv, eventualii clienți vor avea acces la rame interschimbabile pentru a integra mai bine tabloul alături de altele din casă. Partea de conexiuni se va realiza în cel mai discret mod cu putință folosind sistemul proprietar Invisible Connection al companiei. Opțional, aveți posibilitatea să vă orientați către un Studio Stand foarte similar ca format cu un șevalet clasic. Farmecul acestui TV intră în acțiune atunci când nu-l veți utiliza, activându-se automat un slideshow cu aproximativ 100 de opere de artă de înaltă rezoluție.

Prețul pentru acest TV mai special nu a fost încă făcut public, dar nu vă așteptați să fie foarte accesibil, mai ales că va fi produs într-o serie limitată. În aceeași perioadă cu anunțul oficial pentru TV-ul de mai sus, Samsung a dezvăluit detaliile de disponibilitate pentru modelele sale QLED. Acestea au ajuns oficial în magazine cu prețuri ce încep de la 2800 de dolari pentru modelul Q7 de 55 de inci și ajung până la 6800 de dolari pentru Q8 la 75 de inci.

Citește și: