19 sept. 2017 | 16:00

Forza Motorsport 7 va fi cel mai mare joc de Xbox de până acum

Gaming
Forza Motorsport 7 va fi cel mai mare joc de Xbox de până acum

Forza Motorsport 7 se va lansa în câteva săptămâni și este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului. Ai însă nevoie de o cantitate semnificativă de spațiu pentru el.

În ultimii ani, jocurile video au devenit din ce în ce mai mari. Posesorii de PC-uri trebuie să tolereze și pretenții hardware din ce în ce mai costisitoare în cazul titlurilor de top. Pe console însă, tendința pentru fotorealism se taxează în GB de spațiu. În timp ce beta-ul de Call of Duty WW2 se va reflecta în aproximativ 25 de GB de spațiu, versiunea finală de Forza se pare că va ajunge la 100GB.

Cei care visează la Forza Motorsport 7, au nevoie de aproximativ 100GB liberi pe consolă dacă vor să profite de întreaga funcționalitate pusă la dispozițe de dezvoltatorii titlului. Partea amuzantă este că s-ar putea să ajungă la o valoare mai mare decât atât, dacă va fi descărcat pe un Xbox One X.

Jocurile recente de Xbox, la momentul achiziției în format digitial, sunt descărcate pe console doar împreună cu fișierele care se pretează pentru respectiva versiune de Xbox. Ca urmare, texturile pentru o experiență de gaming în 4K Ultra HD vor fi disponibile doar pe Xbox One X.

Oficialii Forza Motorsport 7 au confirmat că varianta pe disc a titlului se va rezuma la 45GB. Din păcate, un update lansat în aceeași zi în care jocul va ajunge în magazine va avea o valoare de 50GB. Ca urmare, totalul atinge 95GB, fără DLC-urile și actualizările ulterioare.

Partea bună este că jocul poate fi jucat și fără actualizarea de 50GB din prima zi. Conform dezvoltatorilor însă, respectivul update este obligatoriu dacă vrei să te bucuri de adevărata experiență generată de amploarea conținutului integrat în Forza Motorsport 7.

Noul Forza Motorsport 7 va fi lansat pe 29 septembrie. Varianta cu suport pentru 4K va fi disponibilă odată cu Xbox One X în noiembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele