15 iul. 2014 | 17:20

Alien vs Predator ar putea avea o continuare

ACTUALITATE
Alien vs Predator ar putea avea o continuare

Alien vs Predator, un joc foarte bine gândit și apreciat de utilizatori, ar putea primi o continuare într-un viitor apropiat.

Alien vs Predator

În cadrul unui interviu cu DSOGaming, directorul departamentului de programare al dezvoltatorului Rebellion, Kevin FloyerLea a dezvăluit câteva idei interesante. Kevin a fost directorul de programare pentru versiunea originală a jocului Alien vs Predator, și a declarat că Rebellion este destul de atașat de acest titlu. Acesta a menționat că sunt interesați să dezvolte un nou joc din această serie, dacă circumstanțele permit acest lucru.

”Aici la Rebellion, avem un atașament puternic față de universul Alien vs Predator, așadar este o posibilitate ca acesta să aibă o continuare. Ne-am distrat destul de mult jucându-ne cu perspectivele diferite de spawn în ultima versiune a acestuia. Personal, aș vrea să văd un nou titlu cu noi nivele interesante, în care nu te poți aștepta la ce urmează.”

Astăzi, Alien vs Predator pare destul de învechit, și are nevoie de un update, așadar acestea sunt vești foarte bune pentru fanii seriei. Alien vs Predator este de asemenea unul dintre cele mai utilizate jocuri pentru testele de plăci grafice, chiar dacă datează de mai bine de 4 ani. Personal nu l-am jucat prea mult, și asta din lipsă de timp și interes pentru acest gen, însă trebuie să recunosc că a fost unul din puținele jocuri care m-au ținut cu sufletul la gură, și cu lumina aprinsă.