24 dec. 2015 | 09:29

Un mod pentru Fallout 4 îți permite să te lupți cu săbii laser

VIDEO
Un mod pentru Fallout 4 îți permite să te lupți cu săbii laser

Într-o perioadă în care foarte mulți dintre voi visează la noul Star Wars sau l-au văzut deja, un individ pasionat vă aduce faimosul Lightsaber în Fallout 4.

Fanii universului creat de George Lucas în urmă cu mulți au așteptat cu entuziasm să vadă la cinema noul Star Wars. În același timp, cei care care au crescut cu jocurile din seria Fallout au tremurat de nerăbdare pentru a pune mâna pe Fallout 4, cea mai nouă creație a celor de la Bethesda. În speranța că există foarte multe persoane care fac parte din ambele tabere, un dezvoltator pasionat s-a decis să combine cea mai frumoasă parte din filmele Star Wars cu acțiunea din Fallout printr-un nou mod intitulat cât se poate de sugestv – Fallout 4 Star Wars.

[related]

Prin noul mod, detaliat în clipul de mai sus, oricine poate folosi un Lightsaber data viitoare când vrea să-și învingă inamici virtual din Fallout. Ligthsaber Renew a fost creat de un internaut ce se ascunde în spatele pseudonimului ”invalidfate”. Deoarece ar fi fost prea simplu să creezi o sabie laser autentică pe care gamerii să-l folosească în moduri criminale, același dezvoltator a făcut efortul de a aduce în joc efectele sonore speciale aferente mișcării săbiei. Astfel, aveți la îndemână toate ingredientele necesare pentru a vă simți ca un adevărat cavaler Jedi într-un univers post apocaliptic. În ceea ce privește personalizarea experienței, în funcție de preferințe, puteți opta pentru lightsaber verde, roz, albastru sau roșu. Acesta din urmă este dedicată celor care s-au orientat către Dark Side.

Dacă aveți deja Fallout 4 instalat, nu aveți nevoie decât de modul de la această adresă pentru a vă bucura de experiența utilizării unui Lightsaber. Un tutorial detaliat privind instalarea, găsiți aici, sub forma unui clip pe YouTube.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele