Facebook Messenger Day e cea mai recentă funcție luată din Snapchat

Facebook Messenger Day e cea mai recentă funcție luată din Snapchat
07:43 10.03.2017

Facebook continuă să integreze majoritatea elementelor din Snapchat în Messenger, iar cea mai recentă actualizare poartă numele de Messenger Day.

Povestea e cât se poate de simplă. Facebook a vrut să cumpere Snapchat cu 3 miliarde de dolari. Snapchat a refuzat oferta lui Mark Zuckerberg. În decurs de câteva luni, majoritatea funcțiilor ce defineau farmecul Snapchat au fost clonate și integrate în produsele Facebook cu nume mai mult sau mai puțin similare. Stories de pe Snapchat a devenit Stories pe Instagram, Status pe WhatsApp și Messenger Day pe Facebook Messenger.

Pe de o parte, nu este bine să clonezi funcții din aplicații. Pe de altă parte, având în vedere puterea celor de la Facebook și faptul că respectivele elemente sunt imposibil de patentat, nu ar trebui să vină ca o surpriză devaloarizarea bruscă a Snapchat la bursă după anunțarea Messenger Day.

În principiu, au existat zvonuri de câteva săptămâni referitoare la Messenger Day, dar nu se cunoșteau detaliile exacte ale noii funcții și nimeni nu știa numele exact sub care va ajunge la utilizatori. Răspunsul la aceste întrebări l-am primit astăzi, când oficialii companiei americane au anunțat în mod oficial începutul procesului de propagare.

Având în vedere că ați văzut-o deja în Snapchat, noua funcție este departe de a fi revoluționară. Aceasta permite crearea de colaje, clipuri video și seturi de imagini, editarea și personalizare lor, urmată de partajarea cu toți prietenii sau doar cu o parte dintre ei. Orice volum de conținut realizat sub umbrela Messenger Day va dispărea în 24 de ore de la momentul în care a fost creat. Apropo, dacă un prieten vă trimite ceva interesant, aveți posibilitatea să adăugați și acel element la Ziua voastră Messenger.

Procesul de propagare al noii funcții nu ar trebui să dureze mai mult de o săptămână până ajunge la toții utilizatorii rețelei sociale. Singurul lucru de care trebuie să ai grijă implică instalarea celei mai noi versiuni de Messenger.

facebook messenger day

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI