Noul Facebook Stories se inspiră din Snapchat și Instagram

Noul Facebook Stories se inspiră din Snapchat și Instagram

După ce a fost împrumutat din Snapchat în Instagram, Facebook Stories aduce același concept pentru partajat informații și în rețeaua de socializare a lui Zuckerberg.

Nu cred că se poate plânge cineva de lipsă de opțiuni în momentul în care își dorește să partajeze un eveniment pe Facebook, câteva poze sau un set de clipuri.

Cu toate acestea, compania americană a decis să împrumute de la Snapchat aceeași funcție pe care în urmă cu câteva luni a introdus-o în Instagram. Ideea este absolut identică, lâsând la o parte faptul că Facebook Stories facilitează partajarea de conținut pe Facebook, iar Instagram Stories este numele aceleiași funcții pe Instagram.

Împreună cu imaginea de mai sus, detalii despre noua funcție au fost postate inițial de cei de la TechCrunch și se pare că au provenit direct de la Facebook. Un purtător de cuvânt al companiei fondate de Mark Zuckerberg a explicat în câteva cuvinte care este principiul din spatele acestei funcții ce va fi introdusă în următoarea perioadă pe mobile la nivel global.

Facebook este demult un loc în care să împărtășești cu prietenii și familia, dar modul în care oamenii partajează aceste informații se schimbă în moduri semnificative. Modul în care oameni postează astăzi este diferit de modul de acum cinci sau chiar doi ani, este mult mai vizual, cu mai multe fotografii și mai multe clipuri ca niciodată. Vrem să facem să fie rapid și distractiv pentru oameni să-și împărtășească fotografiile și clipurile creative și expresive cu cine își doresc, oricând doresc.

Momentan, noua funcție este disponibilă utilizatorilor de Facebook din Irlanda pe dispozitivele cu iOS și Android. Dacă nu vor fi întâmpinate probleme majore de funcționalitate, în doar câteva săptămâni ar trebui să ne putem bucura și noi de acest nou mod de partajare a momentelor importante din viața noastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: