Facebook Messenger te ajută să trimiți bani prin PayPal prietenilor

Facebook Messenger te ajută să trimiți bani prin PayPal prietenilor

Facebook Messenger facilitează de mult timp transferul de bani între prieteni, dar abia acum a ajuns să suporte efectuarea acestui proces prin PayPal.

Foarte mulți dintre noi sunt dependenți de Facebook Messenger și efectuează cea mai mare parte din interacțiunea cu prietenii folosind populara apicație de chat. De partea oficialilor Facebook, inginerii celei mai mari rețele sociale introduc deseori actualizări pe platformă pentru a-și menține baza de utilizatori sau pentru a o spori. La capitolul update-uri intră și posibilitatea expedierii de bani în timp real de la o persoană la alta.

Încă din 2015, a fost posibil transferul de bani prin Messenger, cu mențiunea că, la momentul respectiv, opțiunea era disponibilă doar internauților din Statele Unite ale Americii. Acum, întreaga idee a devenit semnificativ mai fiabilă prin adopția platformei PayPal ca serviciu de transfer.

PayPal a inițiat un parteneriat cu Facebook în urmă cu aproximativ un an. În prima fază, serviciul de plăți în format digital a putut fi utilizat de doritori pentru achiziții pe Messenger. De partea cealaltă a baricadei, utilizatorii de PayPal puteau inițializa dialoguri între ei folosind Messenger, deoarece platforma de chat a fost integrată în serviciul de plăți.

Ultimul pas al colaborării dintre cei doi giganți constă în realizarea de transferuri de bani în cadrul unei conversații prin Messenger folosind PayPal. Dintr-o fereastră de chat poți să ceri bani prin PayPal sau poți să achiți o datorie unui amic prin același serviciu. Ca orice altă funcție experimentală introdusă de Facebook, momentan serviciul este disponibil doar în Statele Unite ale Americii.

Pentru a profita de acest update, este suficient să apeși pe + în partea dreapta a ferestrei de chat și să alegi butonul de culoare verde intitulat Payments. Rămâne să alegi PayPal ca metodă de efectuare a plății. Destinatarul implicit al banilor este persoana din acea fereastră de chat. Partea bună este că, prin acest mecanism nu mai trebuie să-ți asociezi cardul de debit sau credit cu Facebook. Este suficient să-l ții în siguranță în spatele PayPal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: