Etsy Studio e cel mai nou magazin pentru manufacturi

Etsy Studio e cel mai nou magazin pentru manufacturi

În timp ce chinezii devin din ce în ce mai eficienți la producția în masă, pe Etsy se vând produse făcute de mână, iar prin noul Etsy Studio veți cumpăra ce aveți nevoie pentru propriile proiecte.

Pe lângă Ebay, Amazon și multe alte magazine online, Etsy a reușit să facă valuri pe internet printr-un concept un pic diferit. Deși nu este o regulă general valabilă, pe Etsy se comercializează foarte multe produse făcute de mână. Majoritatea sunt manufacturi realizate în serie limitată sau într-un singur exemplar. Ca o extensie a acelui concept, Etsy Studio facilitează achiziția de orice materiale aveți nevoie pentru realizarea proiectelor voastre independente.

,,Etsy Studio, prima piață nouă realizată de la zero de când am făcut Etsy.com în 2005 va fi o piață globală dedicată instrumentelor și rechizitelor care combină perfect sursele de inspirație și cumpărăturile necesare într-un singur loc. Când se lansează în această primăvară, vizitatorii vor putea achiziționa proiecte originale pe care le pot face singuri, tutoriale alături de tot ce au nevoie pentru a aduce acele proiecte creative la viață.

În cazul în care ați cochetat vreodată cu deprinderi artistice și v-au încântat proiectele făcute în confortul căminului, Etsy Studio s-ar putea să fie o soluție pe termen lung pentru achiziția tuturor uneltelor, rechizitelor și materialelor necesare. Tot acolo veți găsi inspirația pentru noi proiecte și tutoriale pentru a le materializa. Rezultatele proiectelor finalizate, alte dovezi de manufactură și produse mai mult sau mai puțin unicat se vor comercializa în continuare doar prin Etsy. Este posibil ca la un anumit nivel să existe un numitor comun între cele două, dar se va încerca în mod constant diferențierea lor.

Etsy Studio se va lansa în următoarele luni și rămâne să vedem în cât timp va fi populat magazinul cu o serie de postări interesante și utile dintr-o varietate foarte mare de domenii artistice sau funcționale.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: