23 iun. 2015 | 12:00

Veste tristă pentru vrăjitoare. E mai greu să cumpăraţi vrăji şi poţiuni de pe internet

ENTERTAINMENT
Veste tristă pentru vrăjitoare. E mai greu să cumpăraţi vrăji şi poţiuni de pe internet

Mare este grădina internetului, dar se pare că nu suficient de mare încât să faciliteze achiziţiile de vrăji, leacuri, poţiuni miraculoase şi alte artificii.

Deşi vrăjile şi poţiunile magice erau uşor de achiziţionat de pe internet la un moment dat, odată cu trecerea anilor a devenit din ce în ce mai greu pentru amatorii de metafizic să-şi comercializeze bunurile în mediul virtual. Prima lovitură majoră a venit în 2012, când oficialii eBay au interzis prezenţa unor astfel de anunţuri în popularul site de licitaţii. Acum, a sosit momentul ca un alt magazin online important să ,,taie macaroana” magicienilor.

, un retailer online cunoscut în special pentru manufacturi, în ultima perioadă devenise foarte popular şi printre amatorii de supernatural, deoarece găzduia vrăji, poţiuni şi alte bunătăţi impregnate în mister. Din păcate, începând cu zilele următoare, toate anunţurile de asemenea natură vor dispărea ca prin minune de . Pentru ca această decizie să nu pară arbitrară, Etsy şi-a actualizat lista de termeni şi condiţii pentru a interzice toate serviciile metafizice ce promit un rezultat tangibil, precum răzbunare sau pierdere în greutate. Pentru că nu vor să aştepte prea mult implementarea noilor termeni, foarte mulţi comercianţi au fost deja alungaţi din magazinul online de mai sus fără nici un fel de avertisment.

Această decizie vine la doar câteva zile după Etsy a devenit o companie publică pe acţiuni. Era doar o chestiune de timp până când o astfel de schimbare de statut să se reflecte şi în eliminarea practicilor care s-ar să provoace diverse procese sau dezbateri în legătură cu calitatea serviciilor oferite de site. Nu de alta, dar ar fi păcat ca cineva să-i dea în judecată pe cei de la Etsy pentru că recent achiziţionatele incantaţii nu funcţionează cum ar trebui. Partea cea mai amuzantă din acest anunţ? Comercianţii afectaţi de aceste schimbării au acuzat Etsy de discriminare pe motive religioase şi nu este exclus să vedem şi un eventual proces pe marginea comerţului de vrăji.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele