Carcasa Game of Thrones pentru iPhone nu este deloc utilă

Carcasa Game of Thrones pentru iPhone nu este deloc utilă

Fanii celui mai piratat serial din toate timpurile se vor bucura să afle că pot cumpăra o carcasă de iPhone inspirată din Game of Thrones.

Screen Shot 2014-08-07 at 08.19.07

În imaginea de mai sus este prima carcasă de iPhone menită să ne aducă aminte de Tronul de Fier aflat în centrul poveştii din Game of Thrones. Deşi nu cred că vă încape în buzunar, aceasta este compatibilă atât cu modelele mai vechi de iPhone 4/4S, cât şi cu mai recentele iPhone 5 şi iPhone 5s.

Carcasa este realizată integral manual şi este perfectă pentru cei care îşi doreau un gadget greu de ţinut în mână şi aproape imposibil de pus în buzunar. Este un artefact pentru colecţionarii ce aşteaptă cu nerăbdare să aibă ceva din Tronul de Fier, dar un pic mai portabil decât tronul efectiv.

Citiți mai mult despre știința din spatele Game of Thrones. 

Acest accesoriu este comercializat prin intermediul Etsy de comerciantul TheCommonRoom. Are un preţ decent de 25 de dolari şi, dacă e să fim realişti, pare că ar sta mai bine în vitrină decât pe un smartphone. Nu de alta, dar nu doresc nimănui să se trezească cu un cui în picior pentru că s-a aşezat pe un scaun şi avea această creaţie în buzunar.

Singura utilitate a carcasei este de a declanşa rapid o conversaţie cu alţi fani Game of Thronres. În cazul în care aveţi multe astfel de persoane în anturaj, s-ar putea să se justifice să o cumpăraţi de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: