eMAG: telefoane pe care să ți le cumperi cu prima de Crăciun

eMAG: telefoane pe care să ți le cumperi cu prima de Crăciun

Mai e fix o săptămână până la Crăciun, magazinele online încă sunt „deschise“, firmele de curierat încă livrează, așa că am făcut o listă cu recomandări din eMAG cu telefoane pe care să le dăruiești. 

Cele mai bune telefoane din 2017 sunt scumpe. Au prețuri care încep de la peste 3.000 de lei și merg până dincolo de 5.000 de lei. Dar sunt și telefoane mai ieftine, disponibil acum și în campania de reduceri eMAGIA Sărbătorilor de la eMAG. Fie că vrei un Samsung sau Huawei, fie că nu-ți pasă de brand, ci doar să oferi un dispozitiv bun, ai ce alege.

Telefoane cu preț redus la eMAG înainte de Crăciun

Samsung Galaxy J7 (2017) e prima recomandare din lista eMAG cu reduceri. Acesta e un smartphone cu 3GB de memorie RAM, 16GB spațiu de stocare, dar și un ecran AMOLED de 5,5 inci la rezoluție full HD. Camera foto este una bună: 13 megapixeli, care filmează full HD, iar cea de selfie are la fel de mulți megapixeli. Telefonul este disponibil la preț redus la eMAG.

De vreo doi ani, Lenovo a reușit să livreze telefoane bune. Un exemplu este Moto G5S Plus. Sunt mai multe versiuni ale aceleiași game, dar acesta se remarcă printr-un hardware mai bun și un ecran mare de 5,5 inci full HD. Are 3GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și o cameră foto dublă cu senzori de câte 13 megapixeli. Filmează 4K și are o cameră de selfie de 8MP. Prețul e redus cu 29% în actuala campanie de reduceri eMAG.

Puțin mai ieftin, dar s-ar putea să-ți fie mai potrivit decât alternativele de mai sus, există Huawei P10 Lite. Are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci full HD. Sistemul de operare este Android, dar cu interfața EMUI dezvoltată de Huawei. Camera foto este de 12 megapixeli, iar eMAG listează telefonul la un preț mic.

Pe final de listă, un ZTE: Axon 7 Mini. Încă de la Black Friday a fost la preț mic și acum e inclus în lista de reduceri eMAG. Ca specificații, are 3GB de memorie RAm, 32GB spațiu de stocare și un ecran full HD de 5,2 inci. Camera foto este de 16 megapixeli și bateria este de 2.705 mAh. Îl poți cumpăra la preț mic de la eMAG.

Campania de reduceri continuă până pe 26 decembrie, dar ține cont că dacă vei comanda mai târziu, și pachetul va ajunge mai târziu, mai ales că serviciile de curierat vor fi aglomerate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: