eMAG: Telefoane mid-range cu prețuri bune

eMAG: Telefoane mid-range cu prețuri bune

Dacă vrei să-ți iei un telefon nou, chiar și înainte de Black Friday, eMAG vine cu câteva soluții de smartphone-uri la prețuri accesibile.

eMAG: Telefon Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite este fratele mai mic al flagshipului, dar tot vine cu specificații destul de bune, astfel că la interior vei găsi un procesor octa-core, de 2,1 GHz, dar și 3 GB de memorie RAM. Smartphone-ul are ecran IPS cu rezoluție Full HD, iar diagonala este de 5,2 inci. Camera foto nu dezamăgește nici ea, oferind un senzor de 12 megapixeli care scoate fotografii destul de bune. Nu în ultimul rând, bateria smartphone-ului are capacitatea de 3.000 mAh. Toate detaliile despre Huawei P10 Lite, dar și reducerea de 14%, sunt disponibile AICI.

eMAG: Allview X4 Soul Infinity Z

Allview X4 Soul Infinity Z este una dintre variantele de Soul Infinity scoase pe piață de Allview acum câteva luni. Telefonul vine cu o cameră foto duală de 13 + 5 MP, dar și cu una secundară de 8 megapixeli. Ai la dispoziție 32 GB de spațiu de stocare și posibilitatea de folosire a unui card microSD, iar la capitolul memorie RAM beneficiezi de 4 GB. Procesorul este un Cortex A53, de 1,5 GHz. Telefonul este disponibil AICI în oferta eMAG.

Telefoane la eMAG înainte de Black Friday: Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) vine cu un procesor octa-core, de 1,6GHz, dar și cu 2GB de memorie RAM. Ai la dispoziție 16GB de spațiu de stocare, la care poți adăuga un card microSD, dacă ai nevoie de mai mult. Ecranul Super AMOLED are rezoluția 1280 x 720 pixeli, iar diagonala acestuia este de 5,2 inci. Telefonul are și o cameră foto de 13 megapixeli, pe care o poți folosi dacă vrei să filmezi la rezoluție Full HD. Bateria este destul de generoasă, având o capacitate de 3000 mAh. Toate detaliile despre acest telefon le poți găsi AICI.

Citește și: