eMAG: telefoane cu preț redus de luat înainte de Crăciun

eMAG: telefoane cu preț redus de luat înainte de Crăciun

eMAG s-a remarcat în perioada asta cu o campanie de reduceri destul de amplă, înainte de Crăciun. Încă mai sunt produse la preț bun. 

E cam târziu pentru cadouri de Crăciun, mai ales pentru că firmele de curierat nu livrează în ziua de Crăciun. Nu este însă târziu să prinzi o reducere și să te bucuri de produs după 25 decembrie. Am adunat mai jos câteva telefoane către care să te orientezi. Dacă așteptai un moment în care să schimbi telefonul, acesta ar putea fi. Mai ales că reducerile eMAG sunt destul de bune.

eMAG are telefoane la preț redus

LG G6 e un telefon de anul acesta, dar al cărui preț a scăzut rapid. Ca specificații, are un procesor Snapdragon 821, 4GB de memorie RAM și un ecran de 5,7 inci la rezoluție de 2.880 x 1.440 pixeli. Camera foto are doi senzori de 13 megapixeli, în timp ce pentru selfie-uri ai una de 5MP. Reducerea eMAG e consistentă, de 39%, și mai ai timp să prinzi ceva stoc.

Un alt telefon bun de anul acesta este ASUS ZenFone 4 Pro. Lista de specificații cuprinde 6GB memorie RAM, un spațiu de stocare de 128GB și un ecran AMOLED impresionant de 5,5 inci full HD. Pe partea de foto are cameră duală de 12 megapixeli, care filmează 4K, iar pe față este un modul de 8MP. Telefonul are și o baterie de 3.600 mAh, ca să ai autonomie din plin. E disponibil la eMAG cu un preț excelent.

Samsung Galaxy S7 este un telefon care a fost constant la preț bun anul acesta. Are 32GB spațiu de stocare, un ecran de 5,1 inci 2K cu tehnologia S-AMOLED, e disponibil în mai multe nuanțe de culoare și vine cu o cameră de 12 megapixeli foarte bună. Prețul este mai mic în campania eMAG.

[readmore]

Puțin mai ieftin, dar s-ar putea să-ți fie mai potrivit decât alternativele de mai sus, există Huawei P10 Lite. Are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci full HD. Sistemul de operare este Android, dar cu interfața EMUI dezvoltată de Huawei. Cel mai probabil va face trecerea și la Android Oreo. Camera foto este de 12 megapixeli, iar eMAG listează telefonul la un preț redus cu 17%.

Dacă vrei să schimbi telefonul, dar nu mai vrei nimic cu Android, să știi că la eMAG ai un preț bun și la iOS, adică iPhone 6 de 32GB. Ecranul este de 4,7 inci, camera foto este de 12 megapixeli și, spre deosebire de modele cu Android, acesta a primit deja cea mai nouă versiune a sistemului de operare. Telefonul Apple e la un preț mai mic cu 29%.

Citește și: