Top căutări pe eMAG: „cd fireati dracu dusmani“, „porc la dieta“ și nu numai

Top căutări pe eMAG: „cd fireati dracu dusmani“, „porc la dieta“ și nu numai

eMAG face bilanțul anului și prezintă cele mai ciudate, curioase și greșite căutări. Crezi că poți intui ce au vrut oamenii să găsească? În unele cazuri e aproape imposibil. 

Iulian Stanciu, director executiv eMAG, a declarat în acest an că oamenii caută informație din ce în ce mai mult pe site-ul magazinului online. Ba chiar unii pun magazinul deasupra motoarelor de căutare, când vine vorba de curiozități. El a dat și statistici din America: 55% din căutările de produs sunt pe Amazon, 25% pe Google. Ei, părea o declarație optimistă, dar ultimele detalii îți arată că are dreptate (în unele cazuri).

Căutările anului 2017 pe eMAG au fost dominate de telefoane, televizoare, laptopuri, anvelope și… kendama. Acest „gadget“ extrem de popular în acest an a avut cea mai mare creștere. Asta în timp ce interesul pentru iPhone 5c a scăzut (absolut previzibil). eMAG a înregistrat 235 de milioane de căutări, în creștere cu 65%. Dar nu aceste statistici te interesează, ci cele mai amuzante.

Cele mai ciudate și amuzante căutări pe eMAG

La categoria „Cum se aude, așa se scrie“, poți găsi căutări ca caine ciu ua ua uaelsidiuriforzah oraizan 3 sau chiar empetrei. Mai treci pe listă haine beisbolbortavoce și gipcare te pot urca aniel. Dacă ai nevoie de traducere la ultimul, nu ești singurul. Cel care a căutat voia, probabil, să găsească o mașină sub formă de Jeep în care copilul se poate urca.

La categoria „Știu exact ce caut!“, ai tractoare telecomanda care are becuri automate merg ara cu o apasare butonham pentru o pisica calico care are blana scurta tepoasa si isi tine coada sus și o masa cu doua scaune inalte rotunde iar masa are si doua sertare. Precizia este incredibilă, mai ales dacă vezi și de unde pot sa cumpar o instalatie cu tuburi de amplasat pe casa sa am apa calda de la soare. Superb!

Există la eMAG și categoria „Brandu mare“, unde găsești hatcedraperii versacehusa de aifon pentru samsung galaxy grand neo plus, semn că nimeni nu vrea Samsung cu adevărat, dar măcar să aibă o husă care să-l facă iPhone. Există și brandul elgi, dar și filips.

Ce și-au mai dorit românii de la eMAG

Trebuie să știi că au fost și căutări din cu totul alte categorii decât are eMAG la vânzare. De exemplu, cineva voia capcane purici și nicu paleru cd sexy si fierbinte. Muzica a fost și la categoria „Viața satului“, acolo unde era dorit un niculina stoican cd fireati dracu dusmani. Altfel, mai găsești pe listă cercei de porciporc la dietagaini adevarate și iepuri radauti.

[readmore]

Revin la ideea cu motorul de căutare și-ți zic că cineva a căutat rezultatul meciului cfr cluj-fcsb. Altfel, chiar dacă online se vând multe lucruri, nu cred că găsești rezultat pentru fratior de vanzare sau inscrieri vocea romaniei 2017.

Lista completă a căutărilor pe eMAG o găsești mai jos.

Citește și: