eMAG îți aduce reduceri la electrocasnicele care îți fac Crăciunul mai ușor

eMAG îți aduce reduceri la electrocasnicele care îți fac Crăciunul mai ușor

eMAG mai are campanie de reduceri câteva zile și dacă vrei să profiți de produsele cu preț redus ar trebui să te grăbești. Stocurile nu mai sunt la fel de generoase. 

eMAG ține actuala campanie de reduceri până pe 26 decembrie. Când cumperi ceva trebuie să ții însă cont că firmele de curierat au nevoie de ceva răbdare, pentru că sunt foarte multe comenzi în perioada asta. Totuși, la cum arată site-ul eMAG acum, încă mai pot fi făcute livrări pe 22 decembrie sau în weekend.

Mai jos ți-am adunat câteva produse necesare în preajma Crăciunului. Vei avea, cel mai probabil, porc de depozitat și porc de gătit, dar și vase de spălat, așa că am verificat listele cu electrocasnice listate de eMAG ca să știi ce să alegi.

eMAG are electrocasnice la preț mai mic

Combina frigorifică Samsung vine cu un volum de 321 de litri, clasa energetică A+ și o înălțime de 185 cm. Are funcție no frost, dozator de apă și un display, ca să ai acces rapid la unele informații. Prețul este redus cu 31% în această perioadă.

Vei avea nevoie și de-o mașină de spălat vase, ca să nu stai toată ziua în bucătărie să cureți veselă. De la Whirlpool ai un model cu șase programe, 10 seturi și clasa energetică A+. De asemenea, ai și opțiunea de programare întârziată. Prețul la eMAG e mai mic cu 28% acum.

Că tot am zis de gătit, cum poți să gătești fără aragaz? Oferta de reduceri are un Zanussi cu patru arzătoare, e pe gaz, are siguranță pentru plită și cuptor. E alb și acum are un preț mai mic cu 18%.

[readmore]

În București încă e așteptată zăpada, dar în alte orașe din România e deja plină iarnă. Pe un așa frig, ți-ar trebui un radiator pentru camerele mai friguroase și oaspeții mai pretențioși. Ai astfel unul de la Star-Light de 1.600 wați cu patru trept de putere și încălzire pe ambele părți. Îl poți cumpăra acum cu o reducere de 50%.

Cum iarna e mai greu să usuci rufe, ar fi indicat un uscător special. De la Beko ai un model cu capacitate de 9 kilograme, 16 programe și funcția OptiSense. Dacă îl cumperi acum, faci o economie de câteva sute de lei.

Citește și: