eMAG: televizoare numai bune să te uiți la filme de Crăciun

eMAG: televizoare numai bune să te uiți la filme de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar dacă vrei să te uiți la filme de sezon, atunci e timpul să-ți cumperi un televizor nou.

Televizorul LED Horizon 32HL5309H e o opțiune de buget, însă tot îți pune la dispoziție o diagonală a ecranului de 80 de centimetri. Pe lângă asta, beneficiezi de rezoluție HD a ecranului. Televizorul vine cu Clear Motion Engine, care păstrează imaginile clare, chiar și când acțiunea se desfășoară rapid. În plus, TV-ul are și un CI+ Slot, care te ajută să scapi de câteva cabluri din jurul dispozitivului; vei putea introduce aici cartela primită de la operatorul de cablu. Mai multe detalii despre televizor și despre reducerea de 25% găsești la eMAG.

Televizorul Samsung 40MU6102 îți pune la dispoziție o diagonală a ecranului de 100 de centimetri, dar și o rezoluție de top, 4K. Acesta vine cu un motor de upscaling pentru conținut non-UHD, dar îți oferă și alte tehnologii de îmbunătățire a imaginii. Televizorul vine și cu o reducere de 28% și poate fi cumpărat în cadrul campaniei eMAGIA Sărbătorilor.

Un televizor cu o reducere de 50% nu este de ignorat. Modelul în cauză este un OLED smart TV de la LG, cu seria 55EG9A7V. Are o diagonală de 139 cm și o rezoluție full HD, dar panoul OLED este cel mai avansat dintre câte există la acest moment. Modelul vine cu rame extrem de subțiri, pentru o experiență imersivă și nici sunetul nu te va dezamăgi. În plus, ai parte și de funcții Smart pentru televizor, așa că vei putea face mult mai multe cu el. Televizorul poate fi găsit în oferta eMAG cu un discount masiv, de 50%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: