Setul de icoane de pe eMAG e frumusețea comerțului online

eMAG are în magazinul online un set prețios de icoane. Sau, mai bine spus, un set scump cu toate cele necesare unei biserici. Și nimic nu e mai banal de atât pentru 2017.

eMAG s-a remarcat cu numeroasele produse pe zona electroIT. Între timp, a evoluat foarte mult și a ajuns să comercializeze online mașini, anvelope, benzină, aur și scutece sau tigăi. eMAG a devenit astfel un mall cu tot felul de produse și în ultimii ani a deschis un marketplace.

În eMAG Marketplace este și setul de icoane pe care ar trebui să le vezi și, de ce nu, să le comanzi, dacă plănuiești să inaugurezi în curând o biserică. Pe site-ul eMAG găsești aceste produse sub titlul: Set toate icoanele de care are nevoie o Biserica, 82 de icoane, Icoane Individuale. Sunt curios de câte icoane are nevoie o biserică, dar se poate ca 82 să fie suficiente. Poate pentru una de la sat chiar sunt prea multe.

Icoanele de pe eMAG sunt vândute de Lazăr Laviniu, asta ar fi denumirea companiei, din Cluj. Firesc, odată ce-ai intrat pe-o icoană din eMAG, apar mai multe, dar restul nu te costă atât de mult. Și, ca de fiecare dată la un astfel de magazin, cea mai bună parte sunt comentariile.

Din 6 octombrie avem două mai bune: „Minus o stea pentru ca a trebuit sa platesc livrarea si sfintirea separat“ și „Un must have in orice casa. Abia astept black friday sa le iau“. Acestea fiind spuse, este încă o dovadă că online poți vinde orice, de la icoane la scutece și tigăi. Și dacă ai ajuns până aici te întrebi, probabil, de ce am scris despre așa ceva. Ei bine, vine Black Friday în curând și ar trebui să știi cum mai evoluează comerțul online.

Altfel, poți oricând să alegi produse electroIT, acolo unde eMAG s-a remarcat încă de la început. Poate ți-ar trebui însă o icoană cu Arsenie Boca, să ai noroc la shopping.

[readmore]