Reduceri eMAG: Oferte de care să profiți la început de weekend

Reduceri eMAG: Oferte de care să profiți la început de weekend

Weekendul vine întotdeauna cu oferte bune, iar între noile reduceri eMAG cu siguranță vei găsi ceva care să te intereseze pentru un upgrade.

Reduceri eMAG: Telefon mobil Apple iPhone SE

iPhone SE vine cu un ecran de 4 inci, fiind un smartphone extrem de manevrabil. Ecranul de tip Retina display are rezoluția de 1136 x 640 pixeli și are înveliș oleofobic. Telefonul se bazează pe procesorul A9 al celor de la Apple, în timp ce la capitolul RAM, te poți folosi de 2GB de memorie. Camera foto are senzorul de 12 megapixeli și poate filma 4K la 30fps, în timp ce camera secundară are 1,2MP. Smartphone-ul iPhone SE vine cu o reducere de preț consistentă, de 18%, iar în actualele oferte eMAG îl poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Telefon mobil Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite este fratele mai mic al flagshipului, dar tot vine cu specificații destul de bune, astfel că la interior vei găsi un procesor octa-core, de 2,1 GHz, dar și 3 GB de memorie RAM. Smartphone-ul are ecran IPS cu rezoluție Full HD, iar diagonala este de 5,2 inci. Camera foto nu dezamăgește nici ea, oferind un senzor de 12 megapixeli care scoate fotografii destul de bune. Nu în ultimul rând, bateria smartphone-ului are capacitatea de 3.000 mAh. Toate detaliile despre Huawei P10 Lite, dar și reducerea de 11%, sunt disponibile AICI.

Oferte eMAG: Telefon mobil iPhone 7, Red

Chiar dacă iPhone 7 nu mai este vârful de gamă al celor de la Apple în materie de telefoane, dar telefonul rămâne unul foarte bun pentru o achiziție nouă. Camera principală filmează la rezoluție 4K și scoate fotografii impecabile, dar nici camera de selfie-uri, cu senzor de 7MP, nu te va dezamăgi. Ecranul Retina, de 4,7 inci, îți oferă rezoluția de 1334 x 750 pixeli, dar și protecție la șocuri. Telefonul se bazează pe procesorul A10 Fusion și beneficiază și de standardul de protecție IP67. Mai multe detalii despre iPhone 7 în varianta roșie, care între actualele reduceri eMAG vine cu un discount de 20%, găsești AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: