eMAG la 16 ani: electrocasnice cu preț redus pe care să le cumperi

eMAG la 16 ani: electrocasnice cu preț redus pe care să le cumperi

eMAG îți aduce electrocasnicele de care ai nevoie la tine la ușă, dar și cu reduceri considerabile, că doar e ziua lui.

eMAG împlinește 16 ani de când a debutat pe piața din România. Reducerile le-ar putea face concurență lejer celor de Black Friday, așa că ți-am căutat și niște electrocasnice pe care să te bazezi și să le prinzi la preț bun.

Cele mai mari reduceri, la prima vedere, sunt la telefoane, laptopuri și electronicasnice. Prețurile mici sunt în zona combinelor frigorifice, aragazelor și aspiratoarelor. În fine, alegi ce ai nevoie, mai jos găsești câteva recomandări.

16 ani de eMAG cu electrocasnice mari și mici

Încep lista cu obiectul care nu lipsește din nicio casă: frigiderul. Combina frigorifică Hotpoint ENBGH19223FW cu Hygiene Advance, adică un tratament cu ioni de argint, care-ți păstrează produsele într-o stare optimă. Are și High Definition, care nu asigură doar păstrarea alimentelor, ci și atmosfera ideală ca ele să rămână proaspete și naturale, prevenind formaea bacteriilor dar, cel mai important, al mirosului insuportabil. Poți cumpăra combina la un preț redus de aici.

Ca frigiderul, și mașinile de spălat sunt indispensabile. Partea bună ai șansa să prinzi o ofertă bună la eMAG la un model care să-ți placă. De exemplu, Beko WKOB61032Y are sistem Aquafusion, care eficientizează la maximum consumul de apă, energie și detergent. Este prevăzută cu rezistență nichelată, ceea ce înseamnă că nu se strică așa repede. Are mai multe niveluri de spălare, este silențioasă, slavă Domnului, și o găsești pe site în campanie la un super preț.

Deși mulți o consideră un moft sau alternativa lenei, lucrurile nu stau chiar așa. Mașina de spălat vase Whirpool ADP 522 IX listată de eMAG utilizează eficient resursele și elimină complet murdăriile. Este ușor de folosit cu comenzi intuitive. Poți sta liniștit la un film sau făcând orice altceva, în timp ce mașina de spălat vase îți face toată treabă. Dat fiind că vin și mesele de Crăciun, n-ar strica s-o cumperi azi la un preț bun.

Fie că-ți place să gătești, fie că nu, tot trebuie să ai un aragaz în bucătărie. Ei bine, eMAG are oferte și aici. Aragazul Arctic UAM4S, de exemplu, este unul clasic, cu capac de metal și tavă de cuptor, iar tehnologia Safety Plus oprește alimentarea cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flacărei. Nu poți să fii sigur de stoc, cât mai ține, așa că aruncă o privire și vezi dacă îl cumperi de la eMAG.

Nu în ultimul rând ar trebui să profiți de la eMAG de-o reducere la un cuptor cu microunde. Modelul Samsung ME73A are un volum de 20 de litri, o putere de 800 wați și cu funcția Eco economisești energie, deci bani, dar salvezi și planeta. Poți decongela sau încălzi rapid ceva, iar prețul în campania eMAG e prea bun să-l ignori.

eMAG susține că are reduceri de 10 milioane de lei, dar sunt în limita stocului disponibil. Dacă vrei să te bucuri la ceva prețuri mici, ca de Moș Nicolae, ai doar o zi la dispoziție.