eMAG mai are o zi cu cele mai mari reduceri pentru ziua națională

eMAG mai are o zi cu cele mai mari reduceri pentru ziua națională

eMAG are o campanie de reduceri dedicată zilei naționale a României. A ajuns în ultima zi și încă mai sunt oferte de care să profiți. 

eMAG a lansat această campanie de reduceri sub titlul „Reduceri pentru toți românii” și, dacă n-ai timp să treci prin toate, sunt câteva telefoane, televizoare și electrocasnice pe care le-ai putea alege. Dat fiind că acum e ultima azi, am ales din site-ul eMAG produsele cu reduceri însemnate.

Cea mai bună alegere din lista de mai jos este acel laptop. Vine cu cel mai nou procesor Intel și consumul de energie este redus, dar fără să facă rabat de la performanță. Oricum, acestea sunt ultimele reduceri de care poți profita la eMAG, iar economia începe de la câteva zeci de lei până la câteva mii.

Ultimele reduceri eMAG dedicate zilei naționale

Dintre telefoanele listate de eMAG am ales un Allview P8 Energy Pro, cu suport dual SIM și 64GB spațiu de stocare. Mai are 3GB de memorie RAM, un procesor cu opt nuclee și, ce-i mai important, o baterie de 5.020 mAh. Astfel, autonomia n-ar trebui să mai fie o grijă. Partea mai bună e că eMAG listează telefonul cu o reducere de 54%.

Dacă vrei un telefon de la un brand ceva mai cunoscut, atunci te poți orienta către Huawei P10 Lite. A fost introdus anul acesta, are 32GB spațiu de stocare, 3GB de memorie RAM, un ecran de 5,2 inci full HD și o baterie de 3.000 mAh. Îl poți cumpăra cu o reducere de 29%.

Dacă nu te interesează niciunul din modelele de mai sus, poți oricând să vizitezi prima pagină cu telefoane și reducerile de câteva sute de lei, unde găsești modele de la Apple, Samsung sau ZTE și Lenovo. Cea mai mare reducere este la un Samsung Galaxy S7, adică 31%, și încă are un hardware încă bun.

Ziceam de laptop și eMAG are modelul Lenovo IdeaPad 520. Pare banal, la prima vedere, dar are cel mai bun și mai nou procesor de la Intel, adică i7 a opta generație, cu 2TB spațiu de stocare, 4GB de memorie RAM și un ecran full HD de 15,6 inci. Îl poți cumpăra de la eMAG cu o economie de 900 de lei.

Dacă vrei un televizor, atunci un LG smart OLED este ceea ce cauți. Are o rezoluție de 139 cm, panoul e full HD și difuzoarele sunt stereo de câte 10 wați. Dispune de WiFi și folosește sistemul de operare webOS. Mai mult, faci o economie de circa 3.500 de lei, dacă îl cumperi în actuala campanie de reduceri.

Închei lista cu produse la reduceri mari de la eMAG cu un aspirator. Are 4,3 kilograme, o capacitate de colectare de 2,2 litri și o putere de 800 wați. Este un aspirator fără sac de la Dirt Devil cu filtru Hepa și e disponibil în nuanța de culoare roșie. Dar nici asta nu e relevant, ci reducerea: 56% la eMAG în campania de reduceri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: