eMAG aniversează 16 ani cu reduceri ca de Black Friday

eMAG aniversează 16 ani cu reduceri ca de Black Friday

eMAG a avut o zi cu reduceri de Black Friday și acum pregătește unele la fel de mari pentru aniversare. Iată un scurt ghid despre cum faci să prinzi aceste oferte. 

Aniversarea eMAG pentru cei 16 ani împliniți de la fondare vine cu reduceri de 10 milioane de lei. Totul se desfășoară pe 5 decembrie și va fi ca de Black Friday. eMAG derulează această campanie de reduceri sub sloganul: „De ziua noastră, facem cinste cu extra-reduceri”. Acum ai și un ghid ca să fii sigur că prinzi cele mai bune prețuri la telefoane, laptopuri sau electrocasnice.

Ghidul eMAG pentru cumpărături la preț mic în ziua aniversării

eMAG dă startul campaniei dimineața, cel mai probabil. La ora publicării acestui articol, site-ul e încă activ, așa că poți profita de moment ca să-ți faci o listă cu favorite sau chiar să adaugi în coș diverse produse pe care vrei să le cumperi. Astfel, vor fi la îndemână și nu trebuie să le cauți prin site.

La fel ca de Black Friday, eMAG recomandă aplicația. Acolo îți completezi toate datele, dacă n-ai făcut-o deja, și o poți avea atât pe Android, cât și pe iOS. Datele esențiale sunt: adresa de livrare, numele și numărul tău de telefon și informațiile cardului cu care vei plăti. E mai eficient cu cardul, pentru că durează mai puțin finalizarea comenzii.

Mai mult, are un cod special pentru aniversare: eMAG16ani. Îl introduci în cont, comanzi și aștepți să-ți fie livrate produsele.

Magazinul susține că are reduceri de 10 milioane de lei și campania cu oferte ține până când va fi atinsă această sumă. Astfel, de-a lungul zilei știi constant cât mai poți cumpăra și cam câte produse mai sunt la preț mic.

Acestea fiind consemnate, nu-ți mai rămâne decât să-ți faci cadou înainte de Moș Nicolae și să nu mai aștepți Crăciunul.

Citește și: