Sezonul 2 din El Chapo e de acum pe Netflix

Sezonul 2 din El Chapo e de acum pe Netflix

Probabil că ai așteptat ceva timp să vezi sezonul 2 din El Chapo, iar începând de azi poți face binging pe Netflix la noile episoade din serial.

A trecut ceva timp de când am descoperit Narcos și am apreciat toate cele trei sezoane, chiar dacă acțiunea s-a mutat în jurul cartelului Cali, odată cu moartea lui Pablo Escobar. Cu toate că am fost ușor reticent, povestea mi-a depășit așteptările. N-am pornit la drum cu mari așteptări nici în cazul lui El Chapo.

Știam că serialul e pe Netflix, dar nu m-a interesat prea tare să văd care-i treaba. După ce vezi Narcos, te vei întreba dacă merită să mai vezi și alte seriale cu o temă asemănătoare, pe care le consideri mai slabe. Ce-i drept, cele două titluri nu sunt neapărat ușor de comparat, deoarece se concentrează pe aspecte diferite asupra vieții fiecăruia dintre personajele principale.

Sezonul 2 din El Chapo vine la fix dacă ești în situația mea: am terminat primul sezon abia acum o săptămână, așa că n-a trebuit să aștept foarte mult să văd continuarea. În schimb, dacă ai așteptat ceva mai mult, o să fii și mai bucuros că noile episoade sunt pe Netflix. Partea cea mai bună în legătură cu noul sezon e că de data asta, ai parte de mai multe episoade. Astfel, sezonul 2 din El Chapo îți pune la dispoziție 12 episoade în care vei urmări povestea lui Guzman. Finalul sezonului 1 l-a găsit la închisoare, iar acum va trebui să vedem când și cum va evada de acolo, dar și de ce alte afaceri se va ocupa odată ”eliberat”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI