03 aug. 2017 | 12:14

Telefonul cu ecran holografic și preț de 1.200 de dolari apare într-un video

VIDEO ACTUALITATE

Cel mai scump telefon lansat în 2017 s-ar putea să vină de la un jucător nou în piața de mobile. În loc de creații Apple sau Samsung, Red Hydrogen sare de 1.000 de dolari.

[related]

Există deja de câteva luni detalii online despre primul smartphone creat vreodată de RED. Compania americană recunoscută la nivel mondial pentru cele mai bune camere video digitale va încerca până la finele acestui an să-și facă simțită prezența în piața de mobile. Tranziția va fi una foarte dificilă, dar dacă a reușit să impresioneze cei mai pretențioși regizori de la Hollywood, nu ar trebui să întâmpine probleme când vine vorba de lansarea unui smartphone.

Intitulat RED Hydrogen, gadgetul din imaginile alăturate se află încă în stadiu de prototip. Deși există promisiuni clare că ar trebui să ajungă pe piață până la finele acestui an, asta nu înseamnă că momentan este bătut în cuie designul. Producătorii cochetează cu trei variante de aparat cu performanțe similare. Indiferent de modelul care va ajunge să fie considerat final în cuie, prețul de achiziție este de 1.200 de dolari.

[readmore]

Când am aflat prima oară de viitorul smartphone, titlului de RED Hydrogen One i-au fost asociate doar niște randări inspirate de una dintre variantele din clipul de mai sus. Prin intermediul clipului de tip hands-on de mai sus, ne putem forma o opinie mai bună despre modul în care va arăta în realitate gadgetul și, parțial, cum va funcționa.

red hydrogen prototip

RED Hydrogen One va fi disponibil cu o singură dimensiune a ecranului, 5,5 inci, iar dimensiunea sa generală va fi similară cu cea a unui iPhone 7 Plus. Carcasa este realizată în mare parte din metal, cu o textură interesantă pe margini ce facilitează aderența. Sistemul audio va include două difuzoare stereo la bază, în timp ce funcționalitatea generală a aparatului va putea fi extinsă printr-un mecanism similar cu Moto Mods.

Nu am obținut din păcate foarte multe detalii despre ecranul holografic care pare să aibă bazele în panourile 3D fără ochelari de acum câțiva ani. În orice caz, funcția respectivă oricum poate fi dezactivată dacă te deranjează. Rămâne să vedem în următoarele luni de ce este capabil noul gadget.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele